Asiantuntevaa vuokravälitystä jo vuodesta 1994

OVV Asuntopalvelut aloitti toimintansa lähes parikymmentä vuotta sitten nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Välitämme vuokra-asuntoja sekä opiskelijoille, että työssäkäyville henkilöille, yksin asuvista perheisiin. Kokemuksemme ja osaamisemme myötä olemme laajentuneet valtakunnalliseksi asuntojen vuokrauksen asiantuntijaksi, jonka yksilöllinen ja perinpohjainen palvelumalli kattaa kaikki vuokra-asuntoihin liittyvät asiat.

Teemme kaikkemme, että vuokra-asunnon hakija löytäisi mieleisensä vuokra-asunnon ja vuokranantaja toiveidensa mukaisen vuokralaisen. Yleinen ja juridinen neuvonta asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa kuuluvat palveluumme koko vuokrasuhteen ajan. Tavoitteenamme on helpottaa sekä vuokranantajien, että vuokralaisten elämää.

Välitämme vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulla, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa,Pieksämäellä, Porissa, Raumalla, Tampereella ja Turussa.

OVV Asuntopalvelut PORI

Aiemmin toimimme nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Porissa olemme toimineet jo vuodesta 1999!
OLEMME MUUTTANEET!
Toimistomme sijaitsee Porin ydinkeskustassa osoitteessa Valtakatu 5, 28100 PORI. Tervetuloa!
Välitämme vuokra-asuntoja Porin alueelta niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin, eläkeläisiä ja yritysten asuntotarpeita unohtamatta.
HUOM! Kuukausittain 2014 hakuvahdissamme on noin sata aktiivista asunnonhakijaa vailla asuntoa, joka takaa vakaan kysynnän kaiken kokoisille vuokra-asunnoille. 

VUOKRA-ASUNNON HAKIJA: Täytä viereisestä linkistä maksuton Hakuvahti -palvelu. Hakuvahdin avulla saat tiedon uusista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Ota yhteyttä kiinnostavista kohteista!
VUOKRANANTAJA: Tarjoa vuokra-asuntoasi meille välitykseen; palvelemme ja neuvomme Teitä koko vuokrasuhteen ajan. Annamme myös aiheeseen liittyviä juridisia neuvoja. Meillä on yhteistyösopimus Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa, mikä takaa parhaan mahdollisen osaamisen.
Välityspalkkiomme on 1kk vuokraa vastaava määrä, sisältäen arvonlisäveron.
Toimitilojen, sekä työsuhdeasuntojen välityksessä välityspalkkiomme on 1kk + alv 24%.
LISÄPALVELUT: Suosittu KokonaisPalvelu valvoo vuokrat: 3,5% kk:n vuokrasta/kk ja VakaaVuokra takaa vuokratuoton 100% varmuudella: 3,5% kk:n vuokrasta/kk: Nyt
molemmat yhteishintaan 5% kk:n vuokrasta/kk. Hinnat sis. ALV 24%. Kysy lisätietoja toimistoltamme!

Ammattivälittäjä auttaa tekemään oikeat ratkaisut ja osaa minimoida vuokraukseen liittyvät riskit.

Soita tai tule käymään toimistollamme, kerromme mielellämme palveluistamme! Voit lähettää myös sähköpostia pori@ovv.com.

Porin toimistossamme sinua palvelee vuokravälittäjät

 

Mika Mattila, LVV

Puh. 044 - 533 6900 

mika.mattila@ovv.com

 

Arttu Sankari, LVV

Puh. 044 - 726 5859 

arttu.sankari@ovv.com

 

Satu Vahamäki

Puh. 044 726 5196

Hakuvahti »

Avoinna:
Arkisin klo 10 - 17

 

OVV ASUNTOPALVELUT PORI


Valtakatu 5

28100 Pori

 

Toimiston puh. 

02- 633 0647

Toimiston sähköposti

pori@ovv.com

 

Välitystoimintaa valvova viranomainen
Aluehallintovirastojen aluellisten toimistojen kuluttaja- ja kilpailuyksiköt valvovat vuokra- ja kiinteistönvälitystoimintaa sekä pitävät yllä välitysliikerekisteriä. Katso kaupunkikohtaiset yhteystiedot www.avi.fi.

LVV-pätevyys

VALIKKO

> ASUNNONHAKIJA
> VUOKRANANTAJA
> SIJOITUSASUNNOT
> OVV
> HAKUVAHTI

TOIMISTOT

> HELSINKI
> PIEKSÄMÄKI
> HYVINKÄÄ
> PORI
> JOENSUU
> RAUMA
> JYVÄSKYLÄ
> TAMPERE
> KUOPIO
> TURKU
> LAHTI
> VANTAA
> OULU

ANNA PALAUTETTA

NIMI
PUHELIN
SÄHKÖPOSTI
VIESTI
Copyright © 2011 OVV Asuntopalvelut Oy. All rights reserved.
sulje x