Hinnastomme

Kaikki palkkiomme ovat verovähennyskelpoisia ja sisältävät alv:n 24%

OVV Vuokravälitys

Välityspalkkio vuoden kestävällä vuokratakauksella 1,24 x kuukauden vuokra.

Välityspalkkio ilman vuokratakausta on 1 x kuukauden vuokra.

OVV Myyntivälitys

Välityspalkkiomme on 2% velattomasta kauppahinnasta, minimipalkkio 2500 € Lisäksi toteutuneet asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus yms.), enintään 400 €.

Lisäpalvelut ja tuotteemme:

OVV Easy

vuokranantaja saa OVV:n sopimana Takaamo Oy:ltä 2kk vuokraa vastaavalle summalle takauksen vakuudeksi hintaan 1% vakuuden arvosta + tilinhoitomaksu 2 €/kk. (Jos vakuuden arvo on 1000 €, hinta vuokranantajalle on 12 €/kk).

Vuokranantaja ottaa asuntoon laajan kotivakuutuksen ja voi näin varmistua, että kotivakuutus on aina voimassa. Vakuutuksen hinta on asunnon koosta riippumatta kiinteä 49€/vuosi

OVV Kokonaispalvelu

Veloitus 5% kk-vuokrasta /kk +välityspalkkio asunnon vuokrauksesta 1 x kk-vuokra. Laskutus vuosittain.

Muut palvelut:

Toimitilojen vuokravälitys

Välityspalkkio 1 x kk-vuokra + alv 24%.
3 v. tai sitä pidempien vuokrasuhteiden välityksessä palkkio 2 x kk-vuokra + alv 24%.
Arviokirjat alkaen 500 € + alv 24%.
Vuokrasopimuksen laadinta alkaen 500 € + alv 24%.

Vuokrasopimuksen laatiminen

Laadimme sopimuksen mukaisesti myös turvallisen ja laillisen vuokrasopimuksen, mikäli vuokralainen on valmiina. Palvelu sisältää luottotietojen tarkastuksen, vuokrasopimuksen laadinnan sekä vuokravakuuden ja kotivakuutuksen valvonnan vuokrasuhteen alkaessa ennen avainten luovutusta.

Hinta: Osakehuoneistot alk. 250€, toimitilat alk. 500€+Alv 24%.

Perusvuokravälitykseemme sisältyvä asumishäiriöiden selvitys ja tilanteiden hoito, ei sisälly vuokrasopimuksen laadintaan, mutta tarvittaessa hoidamme ne erillisen sopimuksen mukaan (veloitus tilanteen laajuuden mukaisesti alkaen: OVV Purkupaketti 250€).

Muuttotarkistus

Useimmiten muuttotarkistus on ajankohtainen kuun vaihtuessa, jolloin aikataulumme on erittäin kiireinen, ja sen vuoksi tarkistus on sovittava 2 viikkoa aiemmin. Tarkastus sisältää kirjallisen raportin ja kuvat. Veloitus kohteen laajuudesta riippuen alkaen 150€.

Asunnon hoidon tarkistus vuokrasuhteen aikana

Asunto-osakeyhtiön lain mukaisesti asunnon omistajan on huolehdittava, että asuntoa hoidetaan hyvin. Vuokrasuhteen aikana asunnon tarkistus on syytä tehdä erityisesti, mikäli vuokrasuhteen hoidossa on häiriöitä vuokranmaksussa tai taloyhtiön valittaessa asumishäiriöistä. Asunnon puutteellinen hoito ja siivouspuutteet voivat kosteusvaurioriskin lisäksi synnyttää asunnon suurempaa kulumista. Sopimuksen mukaisesti voimme käydä tarkistamassa asunnon ja tarpeen mukaisesti ohjeistaa vuokralaista asunnon hoidossa. Veloitus on kohteen laajuudesta riippuen alkaen 100€.

Konsultointi ja arviokirjat

Pääsääntöisesti opastamme ja neuvomme veloituksetta.

Mikäli tarpeen on kirjallinen arviokirja (esim. kuolinpesää tai verottajaa varten), veloitamme kirjallisesta myyntiarvion laadinnasta (käyttäen kauppa-arvo ja/tai tuottoarvoa) alkaen 350€ (asunto-osakkeet) tai kirjallisesta vuokra-arviosta kohteen tuottoarvoa arvioiden alkaen 150€ .

Muun konsultoinnin hinta on 85€ /tunti