Jokainen sijoitusasunnon omistaja haluaa luotettavan vuokralaisen, joka maksaa vuokrat ajallaan ja pitää asunnon kunnossa. Usein toiveena on myös, että vuokralainen asuu mahdollisimman pitkään. Vakiintunut toimintamallimme tähtää tähän. Teemme kaiken tarvittavan: markkinoimme asuntoa tehokkaasti ja ripeästi, järjestämme näytöt, tarkistamme luottotiedot, teemme vuokrasopimuksen, valvomme vakuudenmaksun ja kotivakuutuksen sekä muut sovitut asiat. Ainoastaan vuokralaisen valinta jää vuokranantajalle. Tarvittaessa annamme myös vuokra-arvioita, rahanarvoisia vinkkejä remontoitiin ja erikseen sovittaessa voimme tehdä myös asunnon muuttotarkistuksen.

Kokonaisvaltainen palveluperiaatteemme sisältää myös vuokrasuhteen häiriöiden hoidon. Vuokralaisen elämäntilanteet voivat muuttua, vaikka perustyö olisi tehty kuinka hyvin. Tupaantuliaiset ja kaverit voivat aiheuttaa häiriöitä, vaikka vuokralainen itse olisi kuinka kunnollinen. Vuokraa on syytä korottaa vuokrasuhteen aikana, jotta sijoitustuotto ei pienene. Me hoidamme tilanteet ja se sisältyy välityspalkkioomme. Me emme jätä vuokranantajaa yksin vaan me hoidamme tunnollisesti työmme vuokrasuhteen alusta sen päättymiseen.

Tarjoamme asiakkaillemme myös mm. vuokranvalvontaa ja KokonaisPalvelua, kun toiveena on mahdollisimman huoleton ja vaivaton vuokraus. Toimistokohtaisesti takaamme myös vuokran eli mikäli vuokralainen ei maksa vuokraa, me maksamme. Palvelun sisällön ja hinnan voi helposti tarkistaa kaupunkikohtaiselta sivulta.