Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelupaketin, jonka voi tarjota vain valtakunnallisesti toimiva luotettava vuokravälittäjä. Vuokrasopimusta tehdessämme vuokralainen tai vuokranantaja saa meiltä helposti kotiinsa Fortumin edullisen sähkösopimuksen sekä uuden Fortum Kotivakuutuksen.

Ainoastaan OVV:n asiakas voi hankkia kotiinsa Fortumin edullista OVV-sähköä. Vuosia jatkuneen yhteistyömme johdosta sähkösopimus voidaan tehdä vaivattomasti vuokrasopimuksen yhteydessä. Vuokralaisen tarvitsee ainoastaan hyväksyä Fortum hoitamaan sähköön liittyvät asiat – OVV toimittaa tiedon eteenpäin Fortumille ja paikalliselle verkkoyhtiölle.

Kotivakuutus on tärkeä osa vuokra-asumista. Se turvaa sekä vuokralaista että vuokranantajaa. Tavanomaisesti asukas, eli vuokralainen, vakuuttaa oman koti-irtaimistonsa irtaimistovakuutuksella. Irtaimistovakuutus korvaa myös mm. kodinkoneille, harrastusvälineille ja arvo-omaisuudelle aiheutuvia vahinkoja. On erittäin tärkeää, että vuokralaisella on irtaimistovakuutuksen lisäksi vastuuvakuutus, sillä yllättävän vahingon sattuessa kulut ovat usein isot ja niistä selviäminen on vaikeaa ilman vakuutusta.

OVV:n yhteistyökumppani Fortum tarjoaa uutena tuotteena sähkösopimuksen lisäksi Fortum Kotivakuutuksen. Näin vuokralaisasiakkaamme saa niin sähkön kuin kotivakuutuksenkin kätevästi samassa paketissa. Fortum Kotivakuutus sisältää vuokralaisen irtaimistoturvan ja vastuuvakuutuksen lisäksi turvaa myös kodin kiinteälle sisustukselle, kuten tapeteille ja kaapstoille. Vakuutuksen tarjoaa Fortumin vakuutusyhteistyökumppani, turvallinen ja luotettava AIG.

Useimmilla paikkakunnilla tarjoamme asiakkaillemme edullisesti myös muuttolaatikoita ja vinkkejä muuttofirmoihin. Monella paikkakunnalla on myös tarjolla hyviä yhteistyökumppaneita niin asunnon remontointiin kuin ja siivoukseenkin.