Yhteistyökumppanimme

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelupaketin. Vuokrasopimusta tehdessämme vuokralainen saa meiltä helposti kotiinsa Fortumin edullisen sähkösopimuksen ja/tai kotivakuutuksen. Vuosia jatkuneen yhteistyömme johdosta sähkö- ja kotivakuutus voidaan tehdä vaivattomasti vuokrasopimuksen yhteydessä.

Fortum Kotipaketti sisältää sähkön lisäksi kotivakuutuksen, jonka tarjoaa Fortumin vakuutusyhteistyökumppani, turvallinen ja luotettava AIG. Kotivakuutus on tärkeä osa vuokra-asumista. Se turvaa sekä vuokralaista että vuokranantajaa.

Takaamo tarjoaa vuokranantajille takauspalvelun, joka tekee vuokra-asuntojen vuokraamisesta entistä tehokkaampaa ja turvallisempaa. Takaamon vuokratakaus takaa vuokralaisen puolesta kaikki samat velvoitteet kuin normaali rahavakuus. Takaus on voimassa koko vuokrasuhteen ajan, joten vakuudetonta tilaa ei voi syntyä.

Teemme hyvää työtä, tarkistamme, että vuokralaisen luottotiedot ja asiat ovat kunnossa, mutta elämäntilanteet voivat joskus muuttua ja vuokranmaksut vaikeutuvat. Tällöin on tärkeää, että asioihin puututaan nopeasti. Tämän vuoksi olemme solmineet yhteistyön Suomen Perintätoimiston kanssa. Asiakkaamme saavat heidän tehokkaan palvelunsa kauttamme käyttöönsä edullisemmin.

Useimmilla paikkakunnilla tarjoamme asiakkaillemme edullisesti myös muuttolaatikoita ja vinkkejä muuttofirmoihin. Monella paikkakunnalla on myös tarjolla hyviä yhteistyökumppaneita niin asunnon remontointiin kuin ja siivoukseenkin.