Asiantuntevaa vuokravälitystä jo vuodesta 1994

OVV Asuntopalvelut aloitti toimintansa lähes parikymmentä vuotta sitten nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Välitämme vuokra-asuntoja sekä opiskelijoille, että työssäkäyville henkilöille, yksin asuvista perheisiin. Kokemuksemme ja osaamisemme myötä olemme laajentuneet valtakunnalliseksi asuntojen vuokrauksen asiantuntijaksi, jonka yksilöllinen ja perinpohjainen palvelumalli kattaa kaikki vuokra-asuntoihin liittyvät asiat.

Teemme kaikkemme, että vuokra-asunnon hakija löytäisi mieleisensä vuokra-asunnon ja vuokranantaja toiveidensa mukaisen vuokralaisen. Yleinen ja juridinen neuvonta asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa kuuluvat palveluumme koko vuokrasuhteen ajan. Tavoitteenamme on helpottaa sekä vuokranantajien, että vuokralaisten elämää.

Välitämme vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulla, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa,Pieksämäellä, Porissa, Raumalla, Tampereella ja Turussa.

OVV Asuntopalvelut Kuopio

Olemme toimineet Kuopiossa vuodesta 1999 ja aikaisemmin toimimme nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Välitämme vuokra-asuntoja Kuopiossa ja Siilinjärvellä ja niiden lähialueilla, niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin.

Asunnon hakijana sinun kannattaa kirjautua hakijaksemme tekemällä toimeksiantosopimus (punaisella asunnonhakija>toimeksiantosopimus), jolloin saat asuntotarjouksia omaan sähköpostiisi ja voit hakea itsellesi parhaiten sopivaa vaihtoehtoa.

Vuokranantajana etsiessäsi vuokralaisia, voit soittaa asunnon tiedot toimistoomme tai lähettää sähköpostia. Käymme kuvaamassa asunnon ja lähdemme etsimään sopivaa vuokralaista. Kohteesta ja kysynnästä riippuen välityspalkkion maksaa toimeksiantaja, joka voi olla vuokralainen tai vuokranantaja.

Sivustollamme www.vuokrakas.com on tietoa asuntosijoittamisesta ja vuokra-asumisesta. Pyrimme päivittämään sivustolle ajankohtaisia uutisia ja sieltä muun muassa löytyy ohje vuokrasuhteen irtisanomiseen. Käy tutustumassa!

Anna palautetta

Kuopion toimistossamme Sinua palvelevat Pirjo Reinikainen (LKV, LVV, KiAT), Inkeri Palmio (LKV, LVV, KiAT - toistaiseksi äitiyslomalla), Ronja Reinikainen (LVV), Taru Lintunen (LVV) sekä Jani Paananen.

www.vuokrakas.com

Vuokrakas.comista löydät tietoa ja vinkkejä vuokra-asumisesta sekä asuntosijoittamisesta. Kannattaa käydä tutustumassa!
Hakuvahti »

Avoinna:
Ma-Pe klo 9-17

Puijonkatu 16, 70110 Kuopio

Etsi toimiston sijainti kartalla

puh: 017 363 5566
puh: 044 363 5561
www.vuokrakas.com

Email: kuopio@ovv.com

Pirent LVV Oy

Y-tunnus: 1913155-3

Välitystoimintaa valvova viranomainen
Aluehallintovirastojen aluellisten toimistojen kuluttaja- ja kilpailuyksiköt valvovat vuokra- ja kiinteistönvälitystoimintaa sekä pitävät yllä välitysliikerekisteriä. Katso kaupunkikohtaiset yhteystiedot www.avi.fi.

LKV ja LVV-pätevyys

Rekisteriseloste

VALIKKO

> ASUNNONHAKIJA
> VUOKRANANTAJA
> SIJOITUSASUNNOT
> OVV
> HAKUVAHTI

TOIMISTOT

> HELSINKI
> PIEKSÄMÄKI
> HYVINKÄÄ
> PORI
> JOENSUU
> RAUMA
> JYVÄSKYLÄ
> TAMPERE
> KUOPIO
> TURKU
> LAHTI
> VANTAA
> OULU

ANNA PALAUTETTA

NIMI
PUHELIN
SÄHKÖPOSTI
VIESTI
Copyright © 2011 OVV Asuntopalvelut Oy. All rights reserved.
sulje x