Tule töihin tai työharjoitteluun vuokravälityksen pariin!

Töihin tai työharjoitteluun OVV:lle

OVV Asuntopalvelut -ketjun toimipisteissä on usein tarjolla työharjoittelupaikkoja. Hyvin hoidettu harjoittelu voikin myös poikia vakituisen työpaikan. Harjoittelijaksemme voi tulla useista eri oppilaitoksesta, muun muassa ammattikorkeakouluista ja ammattikouluista. Tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys ja oppimiskyky. Työyhteisömme ovat nuorekkaita ja innostuneita. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista – tällä alalla yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen.

Tarjoamme harjoittelijalle hyvän koulutuksen ja opastuksen työtehtäviin, jotka vaihtelevat asuntoesittelyistä, asuntojen kuvauksiin ja markkinointiin, sopimusten laadintaan ja asiakasneuvontaan. Ajokortti ja alueen perustuntemus ovat eduksi, mutta asiakaspalvelussa viihtyminen välttämätöntä.

OVV Asuntopalvelut on valtakunnallinen franchise -ketju, jonka toimiala on yksityisten sijoitusasuntojen vuokravälitys, hallinnointi ja myynti sekä toimitilojen vuokraus. OVV Asuntopalvelu – Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy kuuluu Investors House Oyj konserniin. OVV aloitti toimintansa Turussa 1994 ja tällä hetkellä toimimme ympäri Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa 12 paikkakunnalla (Helsinki, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Rauma, Tampere, Turku, Lappeenranta). Jokaista toimipistettä vetää yrittäjä ja osassa toimistoja on useampia työntekijöitä, osassa vähemmän.

Vuosittain välitämme valtakunnallisesti 4500 vuokra-asuntoa ja toteutamme lukuisia yhteistyöprojekteja asiakkaidemme kanssa. Asiakkaana meillä on noin 10000 yksityistä sijoittajaa, yritystä tai yhteisöä. Palvelumme sopivat niin yksityishenkilöille kuin asuntorahastoille, säätiöille, eläkeyhtiöille, yksityisille ja julkisille yhteisöille.

Mikäli Sinua kiinnostaa mielenkiintoinen työ tai harjoittelu vuokravälityksen parissa, ota yhteyttä paikallisen toimipisteen yrittäjään. Hän osaa parhaiten kertoa milloin harjoittelu- tai työpaikkoja vapautuu.

Toimipistekohtaiset Facebook -sivut löytyvät Joensuusta, Jyväskylästä, Kuopiosta, Tampereelta, Lappeenrannasta ja Porista. – Sieltä on hyvä käydä kurkkaamassa toimiston touhuja ja henkilökuntaesittely löytyy sivustoltamme kohdasta Toimipisteet.


OVV Helsinki Koti etsii toimipisteeseensä harjoittelijaa!

OVV Asuntopalvelut on valtakunnallinen franchising-ketju, jonka toimiala on yksityisten sijoitusasuntojen vuokravälitys, hallinnointi ja myynti sekä toimitilojen vuokraus. OVV aloitti toimintansa Turussa 1994 ja tällä hetkellä toimimme ympäri Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa.

Tarjoamme harjoittelijalle hyvän koulutuksen ja opastuksen työtehtäviin, jotka vaihtelevat asuntoesittelyistä, asuntojen kuvauksiin ja markkinointiin sekä asiakasneuvontaan. Ajokortti ja alueen perustuntemus ovat eduksi, mutta asiakaspalvelussa viihtyminen on välttämätöntä.

OVV Asuntopalvelut -ketjun toimipisteissä on usein tarjolla työharjoittelupaikkoja. Hyvin hoidettu harjoittelu voikin myös poikia vakituisen työpaikan. Harjoittelijaksemme voi tulla useista eri oppilaitoksista, muun muassa ammattikorkeakouluista ja ammattikouluista. Tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys ja oppimiskyky. Työyhteisömme ovat nuorekkaita ja innostuneita. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista – tällä alalla yksikään päivä ei ole toisensa kaltainen.

Harjoittelu alkaa 13.3 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? CV:n, hakemuksen ja harjoitteluun liittyvät kysymykset voit jättää toimitusjohtajallemme Pia Helkiölle osoitteeseen pia.helkio@ovv.com/044 363 55 65.

Harjoittelupaikka sijaitsee osoitteessa Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki.

Jätä hakemuksesi pian – paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


OVV Asuntopalvelut Helsinki (pk-seutu)
yrittäjä Mikko Kautonen
helsinki@ovv.com
050 382 6644


OVV Asuntopalvelut Hyvinkää
yrittäjä Mika Tilli
hyvinkaa@ovv.com
040 7013 005


OVV Asuntopalvelu Joensuu
yrittäjä Samuli Piirainen
joensuu@ovv.com
044 245 1275


OVV Asuntopalvelut Jyväskylä
yrittäjä Valtteri Varjoranta
jkl@ovv.com
050 341 0224


OVV Asuntopalvelut Kuopio
yrittäjä Pia Helkiö
kuopio@ovv.com
044 363 5565


OVV Asuntopalvelut Lahti
yrittäjä Tommi Pajarinen
lahti@ovv.com
03 782 7001


OVV Asuntopalvelut Oulu
yrittäjä Jani Pelkonen
oulu@ovv.com
040 591 8677


OVV Asuntopalvelut Pori, Rauna
yrittäjä Satu Vahamäki
pori@ovv.com
02 633 0647


OVV Asuntopalvelut Tampere ja Hämeenlinna
yrittäjät Julie Lahdelma ja Päivi Ronkainen
tampere@ovv.com
03 2233 188


OVV Asuntopalvelut Turku
yrittäjä Johanna Manner
turku@ovv.com
040 840 1390


OVV Asuntopalvelut Lappeenranta
yrittäjä Ville Vesterinen
lappeenranta@ovv.com
044 342 1343