Katso vuokrakohteemme tästä

OVV Asuntopalvelut Turku

Avoinna:
ma-pe klo 9-16

Linnankatu 35 a
20100 Turku

Yhteydenotot:
040 840 1390
turku@ovv.com

Palvelemassa Sinua

Kari Tuomola
LKV, varatuomari, julkinen kaupanvahvistaja
Päivi Saveljeff
oikeustradenomi, julkinen kaupanvahvistaja

 

VUOKRANANTAJA

Turun toimisto tarjoaa vuokravälityspalvelua omistamallenne huoneistolle Turussa ja lähialueilla. Palvelumme sisältää tutustumisen kohteeseen, oikean vuokratason määrittelemisen, kokemusperäisen tiedon alueen markkinatilanteesta sekä kohteen näkyvyyden ovv.com ja vuokraovi.com -sivustoilla. Hakukriteerit täyttävälle ja vuokranantajan hyväksymälle asunnonhakijalle saadaan solmittua vuokrasopimus mahdollisimman pikaisesti kaikkien paperitöiden jäädessä meidän tehtäväksemme!

VUOKRALAINEN

Kaikki välityksessämme olevat asunnot löytyvät ovv.com sekä vuokraovi.com sivustoilta. Esittelyaikoja sovimme joustavasti ja nopeallakin varoitusajalla. Yhteydenotot arkisin ma-pe klo 9-16 puhelimitse 040 840 1390 sekä milloin tahansa sähköpostitse turku@ovv.com

VUOKRAVÄLITYSPALKKIOMME/ HINNASTO (hintoihin sisältyy arvonlisävero)

Välityspalkkiomme on 95 % yhden kuukauden vuokrasta (sisältäen arvonlisäveron).

Vuokrasopimuksen uusiminen 150,00 euroa.

Vuokrankorotuksen laadinta 20,00 euroa.

Huoneiston muutto- ja kuntotarkastus sisältäen kirjallisen raportin kuvineen. Voidaan käyttää esim. ennen uuden asukkaan sisään muuttoa tai vuokralaisen muutettua pois vuokrasuhteen päätyttyä. Kiinteä hinta huoneiston koosta riippumatta (vain osakehuoneistot) 160,00 euroa.

”Toimiston ulkopuoliset vuokrasopimukset”; vuokrasopimuksen laatiminen sisältäen hakijan luottotietojen tarkastamisen. Palvelua voidaan hyödyntää, vaikka vuokranantaja ei olisikaan asiakkaanamme muutoin.

Kiinteä hinta 190,00 euroa.

Muu konsultointi 85,00 euroa/ tunti tai sopimuksen mukaan.

LISÄPALVELUT

Vuokraamme:

  • Muuttolaatikot 0,15 € kpl/vrk
  • Nokkakärryt 4,00 €/vrk
  • Kevyt perävaunu (kuomullinen) 20,00 € /3 tuntia ja 30,00 €/vrk
    (korkea kuomu, korokelaidat, pituus 320 cm, leveys 140 cm, sisäkorkeus min 145 cm, kantavuus 510 kg, omapaino 240 kg, teliakselisto, nokkapyörä, lukittava kuomu).

MUUT PALVELUT

Kun sijoitusasunnosta on aika luopua, hoidamme myös osakehuoneiston myynnin joko itse tai yhteistyökumppaniemme kautta. Tällöin etunamme on, että tunnemme yleensä entuudestaan huoneiston ja taloyhtiön.

Hoidamme erillisellä toimeksiannolla myös asianajopalveluita ja saatavien perintää. Asianajossa erityisalaamme ovat rakentamiseen, asuntoihin ja kiinteistöihin liittyvät asiat sekä perhe- ja perintöoikeus.

Suoritamme myös huoneistojen pintaremontointia.