Yhteistyökumppanimme - OVV Asuntopalvelut

Yhteistyökumppanimme

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelupaketin. Vuokrasopimusta tehdessämme vuokralainen saa meiltä helposti kotiinsa Väreen edullisen sähkösopimuksen. Yhteistyömme johdosta sähkösopimus voidaan tehdä vaivattomasti vuokrasopimuksen yhteydessä.

Väre sähkösopimus

Väre käyttää kaiken energiansa arkesi sujuvoittamiseksi. Väre: Haluamme tarjota edullisten sähkösopimusten lisäksi palvelut ja asiakasedut, joista on sinulle aitoa iloa, hyötyä sekä turvaa arjen harmeihin. Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaanamme sinulla on käytössäsi maksuton asiakasetu, Avainturva. Avainturva-vakuutus korvaa avainten katoamisesta aiheutuvia kuluja jopa 500 euroon saakka ilman omavastuuta.

Kun haluat lisätä asumisen mukavuutta, vähentää energiakustannuksia sekä helpottaa arkeasi kotona, vastuullisia valintoja unohtamatta, on Väre silloin oikea kumppanisi.

PEAB sijoitusasunnot

Teemme yhteistyötä rakennusyhtiö Peab Oy:n kanssa. Kun hankit sijoitusasunnon Peabin uudiskohteesta, saat vuoden ajan rahanarvoisia etuja palveluistamme

Lue lisää asuntosijoittamisesta Peab Koti -sivustolta

Holda Muuttotarkastus on helppo käyttää niin vuokranantajan kuin vuokralaisenkin huoneiston muuttotarkastukseen. OVV toimistot käyttävät sitä mm. OVV Kokonaispalvelu asiakkaiden huoneistojen lähtötarkastuksissa. Lisätietoa www.holda.io sivustolta.

Kokonaisvaltaisen kiinteistövarallisuuden hoidon lisäksi pystymme tarjoamaan laajempaa varallisuuden hoitoa Dividend House rahastoyhtiön kautta. Dividend House on erikoistunut asuntosijoittamisen lailla pitkäjänteiseen sijoittamiseen osakkeissa ja kiinteistöissä. Palvelu räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan oli se pieni tai suuri. Dividend House kuuluu OVV Asuntopalvelut – Investors Housekiinteistövarallisuudenhoito Oy:n kanssa samaan konserniin, Investors House Oyj. Kysy lisää OVV toimistostasi.

Useimmilla paikkakunnilla tarjoamme asiakkaillemme edullisesti myös muuttolaatikoita ja vinkkejä muuttofirmoihin. Monella paikkakunnalla on myös tarjolla hyviä yhteistyökumppaneita niin asunnon remontointiin kuin ja siivoukseenkin.