Kattava palvelupaketti yhteistyökumppaneiden avulla

Yhteistyökumppanimme

Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen palvelupaketin.

Jäsenetu Suomen Osakesäästäjille

Uusista OVV Kokonaispalvelutoimeksiannoista ensimmäinen välityspalkkio -30 % alennuksella Suomen Osakesäästäjien jäsenille. OVV Kokonaispalvelu on kattava kokonaisuus, jossa huolehdimme asunnostasi kuin omastamme. Palveluun kuuluu muun muassa vuokratakuu koko vuokrasuhteen ajalle, yhteydenpito vuokralaiseen, alku- ja lopputarkastukset, vuokravalvonta sekä yhteenveto verotusta varten. Veloitus 5 % kk-vuokrasta/kk (laskutus vuosittain) + välityspalkkio asunnon vuokrauksesta normaalisti 1 x kk-vuokra. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Tutustu lisää sivulla OVV Kokonaispalvelu.

PEAB sijoitusasunnot

Teemme yhteistyötä rakennusyhtiö Peab Oy:n kanssa. Kun hankit sijoitusasunnon Peabin uudiskohteesta, saat vuoden ajan rahanarvoisia etuja palveluistamme

Lue lisää asuntosijoittamisesta Peab Koti -sivustolta

Formup muuttotarkastus on helppo käyttää niin vuokranantajan kuin vuokralaisenkin huoneiston muuttotarkastukseen. OVV toimistot käyttävät sitä muun muassa OVV Kokonaispalvelu asiakkaiden huoneistojen lähtötarkastuksissa. Lisätietoja löydät osoitteesta formup.fi

Kokonaisvaltaisen kiinteistövarallisuuden hoidon lisäksi pystymme tarjoamaan laajempaa varallisuuden hoitoa Investors House Rahastot rahastoyhtiön kautta. Investors House Rahastot on erikoistunut asuntosijoittamisen lailla pitkäjänteiseen sijoittamiseen osakkeissa ja kiinteistöissä. Palvelu räätälöidään aina kunkin asiakkaan tarpeiden mukaan oli se pieni tai suuri. Investors House Rahastot kuuluu OVV Asuntopalvelut – Investors Housekiinteistövarallisuudenhoito Oy:n kanssa samaan konserniin, Investors House Oyj. Kysy lisää OVV toimistostasi.

Useimmilla paikkakunnilla tarjoamme asiakkaillemme edullisesti myös muuttolaatikoita ja vinkkejä muuttofirmoihin. Monella paikkakunnalla on myös tarjolla hyviä yhteistyökumppaneita niin asunnon remontointiin kuin ja siivoukseenkin.