Yrittäjänä Jyväskylässä - OVV Asuntopalvelut

Yrittäjänä Jyväskylässä

Valtteri Varjoranta, Jyväskylän yrittäjä vuodesta 2010

 

Aloitin yrittäjänä helmikuun alussa 2010 ostamalla olemassa olevan liiketoiminnan. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin pitkään perheyrityksessä kahvila-alalla, joten asiakaspalvelu ja yrittäjähenkinen asenne oli tuttua. Lisäksi kokemusta vuokraustoiminnasta oli oman sijoitusasunnon kautta, jonka olin hankkinut aikoinaan ensiasunnokseni.

OVV ketjuyrittäjäksi lähteminen oli loppuen lopuksi helppo päätös, vaikka itse prosessi hieman aikaa veikin. Ketjun toiminta oli tullut tutuksi, sillä vetovastuusta luopuvana yrittäjänä toimi serkkuni Katriina Kajala. Jyväskylän toimisto on ollut samalla paikalla vuodesta 1997, joten tyhjän päältä ei tarvinnut lähteä. Toimistomme välitysmäärät ovat kasvaneet huimasti 10-vuoden takaisista ja toimintakin on alalla ehtinyt muuttua näistä ajoista.

Ketjuyrittäjyyttä voin suositella, koska OVV ketjussa yrittäjiä kuunnellaan ja yksin ei tarvitse jäädä asioita pohtimaan. Tämä oli iso tuki ja turva varsinkin nuoren yrittäjän alkutaipaleella.

Parasta yrittäjänä olemisessa on ollut omanlainen vapaus sekä nähdä, että hyvä työ kantaa hedelmää. Lisäksi yrittäjänä oleminen tuo mukavasti vapaa-aikaa myös perheelle, vaikka päivät saattavat venyäkin ja töitä tehdään välillä tarvittaessa myös viikonloppuisin.