OVV Asuntopalvelut aloitti toimintansa yli kaksikymmentä vuotta sitten nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys (OVV). Välitämme vuokra-asuntoja työssäkäyville ja opiskelijoille, yksin asuvista perheisiin. OVV Asuntopalvelut on valtakunnallinen franchise -ketju, joka toimii 11 paikkakunnalla läpi Suomen. Ketju turvaa toiminnan tasokkaan laadun ja hyvät työvälineet, yrittäjä toiminnan tehokkuuden, paikallistuntemuksen ja asiakasystävällisyyden. Asuntosijoittaja voi huoleti hajauttaa asuntosalkkuaan eri puolille Suomea, ja käyttää yrittäjiemme paikallistuntemusta hyväkseen.

Vuokravälityksen pitkän kokemuksen kautta tunnemme asuntosijoittamisen, osaamme antaa arvion vuokratuotosta, kohteen mahdollisuuksista ja riskeistä. Tunnemme taloyhtiöt, isännöitsijät ja alueen maineen. Ennen sijoitusasunnon hankintaa meiltä voi kysyä vuokra-arviota ja näkemystämme kohteen vuokrattavuudesta. Annamme mielellämme myös neuvoja ja vinkkejä miten vuokrattavaa kohdetta voi remontoida, jotta siitä saa parhaan vuokratuoton. Tämä kaikki sisältyy palveluumme – onhan meidän etumme, että saamme välitettäväksemme hyvän kohteen.

Vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla monet toimistoistamme hoitavat myös asuntojen myyntivälitystä. Tarjoamme mielellämme palveluamme, kun tilanteet muuttuvat ja asuntosijoittaminen ei enää ole ajankohtaista. Monet asiakkaistamme etsivät koko ajan uusia sijoituskohteita ja moni vuosien saatossa väsynyt asunto on saanut uuden ilmeen, kun uusi, innostunut sijoittaja on tarttunut siihen.

Monet toimistoistamme välittävät myös toimitiloja. Yrittäjän erityisosaamisen kautta palvelumme ja sen sisältö vaihtelee hieman paikkakunnittain. Palvelun sisällön ja hinnan voi helposti tarkistaa kaupunkikohtaiselta sivulta (ks. Toimipisteemme).