Vuokravälityksen ammattilainen yli 25 vuoden kokemuksella

Vuokranantajalle

OVV Asuntopalvelut – Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy kuuluu Investors House Oyj konserniin. Investors House Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikkö Helsingissä tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua asiakkaiden kiinteistöjen isännöinnistä hallinnointiin, vuokravalvontaan ja vuokravälitykseen sekä kokonaispalvelua johon voi sisältyä myös kiinteistönjohtaminen.

OVV Asuntopalvelut toimistot ympäri Suomea hoitavat vuokravälityksen ammattitaidolla paneutuen huolellisesti jokaiseen välitettävään kohteeseen. Toimistot tarjoavat vuokravälityspalvelua yksittäisten asuntojen omistajille sekä hoidamme myös isojakin kokonaisuuksia.

OVV Asuntopalvelut toimistojen yrittäjät muodostavat franchising -ketjun, joka aloitti toimintansa vuonna 1994 nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Toimialamme on yksityisten omistamien sijoitusasuntojen vuokravälitys ja hallinnointi, myynti ja toimitilojen vuokraus. Välitämme vuokra-asuntoja niitä tarvitseville opiskelijoista työssäkäyviin, yrityksille, eläkeläisiäkään unohtamatta.

Toimimme usealla paikkakunnalla (Helsinki ja pk-seutu, Hämeenlinna, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pori, Rauma, Salo, Tampere, Turku). Jokaista toimipistettä vetää yrittäjä, mikä takaa toiminnan tehokkuuden. Välitämme vuosittain yli 4000 vuokra-asuntoa ja asiakkainamme on noin 10 000 asuntosijoittajaa, yritystä, taloyhtiötä ja yhteisöä niin kotimaisia kuin ulkomaalaisia.

Mikäli hallinnassanne on jollakin edellä mainituista paikkakunnista sijoitusasunto, joka kaipaa vuokralaista – ota yhteyttä paikalliseen OVV -toimistoon.

OVV Asuntopalvelut turvaa toiminnan tasokkaan laadun ja hyvät työvälineet. OVV yrittäjä takaa toiminnan tehokkuuden, paikallistuntemuksen ja asiakasystävällisyyden. Asuntosijoittaja voi huoleti hajauttaa asuntosalkkuaan eri puolille Suomea, ja käyttää yrittäjiemme paikallistuntemusta hyväkseen.

Vuokravälityksen pitkän kokemuksen kautta OVV yrittäjät tuntevat asuntosijoittamisen, osaamme antaa arvion vuokratuotosta, kohteen mahdollisuuksista ja riskeistä. Tunnemme taloyhtiöt, isännöitsijät ja alueen maineen. Ennen sijoitusasunnon hankintaa meiltä voi kysyä vuokra-arviota ja näkemystämme kohteen vuokrattavuudesta. Annamme mielellämme myös neuvoja ja vinkkejä miten vuokrattavaa kohdetta voi remontoida, jotta siitä saa parhaan vuokratuoton. Tämä kaikki sisältyy palveluumme – onhan meidän etumme, että saamme välitettäväksemme hyvän kohteen.

Vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla monet toimistoistamme hoitavat myös asuntojen myyntivälitystä. Tarjoamme mielellämme palveluamme, kun tilanteet muuttuvat ja asuntosijoittaminen ei enää ole ajankohtaista. Monet asiakkaistamme etsivät koko ajan uusia sijoituskohteita ja moni vuosien saatossa väsynyt asunto on saanut uuden ilmeen, kun uusi, innostunut sijoittaja on tarttunut siihen.

Monet toimistoistamme välittävät myös toimitiloja. Yrittäjän erityisosaamisen kautta palvelumme ja sen sisältö vaihtelee hieman paikkakunnittain. Palvelun sisällön ja hinnan voi helposti tarkistaa kaupunkikohtaiselta sivulta.