OVV Myyntivälitys - OVV Asuntopalvelut

OVV Myyntivälitys

OVV Myyntivälitys – sijoitusasuntojen myynti

Mikäli asunnon vuokraus ei enää ole ajankohtaista ja on aika luopua sijoitusasunnosta, autamme myös myymään sijoituskohteen. Tunnemme kohteen, sen kysynnän, tuoton ja arvon ja tunnemme taloyhtiön. Osaamme tuoda esille sijoittamisen kannalta parhaat puolet ja pärjäämme hyvin vuokralaisen kanssa – yhteistyöhaluinen vuokralainen edistääkin parhaiten vuokratun kohteen myyntiä.

Voimme myös tehdä veloituksetta suullisen myynti- ja vuokra-arvion, mikäli arvion tekemiseen ei ole tarpeen tilata erikseen isännöitsijäntodistusta.

OVV Myyntipalvelu sisältää:

  • Huoneiston valokuvaamisen ja kohteeseen tutustumisen
  • Kohteen julkinen markkinointi ovv.com -sivustolla ja toimistokohtaisesti oikotie.fi ja/tai etuovi.com -palveluissa
  • Asunnon markkinointi asiakkaillemme, jotka ovat ilmoittaneet etsivänsä uutta sijoitusasuntoa
  • Asuntoesittelyt (yleiset ja yksityiset esittelyt)
  • Kauppakirjan laadinnan ja tiedotuksen isännöitsijälle, verottajalle tms.

Asunnon myynti on mahdollista myös ilman, että vuokralainen irtisanotaan. Oikea vuokra ja hyvä vuokralainen voivat olla myyntitilanteessa arvokkaita. Myynti OVV:n kautta on turvallista, sillä mikäli kohteeseen ei löydy ostajaa toivottuun hintaan, vuokrausta voi aina jatkaa eikä asunto ole tuottamaton.

Välityspalkkiomme on 2,5% velattomasta kauppahinnasta, minimipalkkio 2500 EUR. Lisäksi veloitamme toteutuneet asiakirjakulut (isännöitsijäntodistus yms.), kuitenkin enintään 400 EUR.

OVV Myyntipalvelua tarjoaa Tampereen, Turun, Joensuun, Helsingin ja Hyvinkään toimistomme.

Voit tehdä toimeksiannon vaivattomasti tästä tai ottaa yhteyttä asuntoasi lähimpänä olevaan OVV-toimipisteeseen niin kerromme toiminnastamme lisää.