Haluaisitko joukkoomme uudeksi franchising-yrittäjäksi?

Franchising-yrittäjäksi

Oletko asuntosijoittamisesta kiinnostunut, aktiivinen ja tavoitteellinen? Sinulla on liikkeenjohdollista näkemystä ja ajatus yrittäjyydestä kutkuttaa mielessä? Jos vastasin kyllä, voit olla oikea henkilö OVV yrittäjäksi.

Haemme uusia yrittäjiä  erityisesti Vaasaan ja Seinäjoelle

OVV Asuntopalvelut kehittyy voimakkaasti ja innovatiivisesti. OVV Asuntopalvelut – Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy kuuluu Investors House Oyj konserniin. Vuonna 2019 OVV ketjun yrittäjät solmivat 4500 vuokrasopimusta. OVV Kokonaispalvelun suosio kipusi 2400 sopimukseen sekä yrittäjät saavuttivat n. 2 200 000€  liikevaihdon kasvaen edellisvuodesta. OVV ketju koostuu 12 franchising yrittäjästä, jotka toimivat Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa työllistäen noin 40 työntekijää ja työharjoittelijaa. Tutustu toimipaikkoihimme täältä.

OVV ketjun vahvuus perustuu yrittäjien keskinäiseen toimivaan yhteistyöhön. Yrittäjältä vaaditaan yhteistyökykyä ja halukkuutta olla mukana innostuneessa yrittäjäyhteisössä. Yrittäjän ei ole tarpeen tuntea alaa etukäteen, sillä ketju antaa hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Alan toimijoilla pitää olla riittävä ammattitaito, joten yrittäjällä on oltava LVV-tutkinto tai valmius hankkia se.

Yrittäjän on oltava ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja innostunut verkostoitumaan omalla alueellaan. Eduksi on kiinteistöalan tuntemus ja kokemus asuntosijoittamisesta.

Yrittäjältä edellytetään lisäksi kunnossa olevaa taloutta ja paikallistuntemusta. Tärkeää on innostus ihmisläheiseen asiakastyöhön ja motivaatio oppia. Lue lisätietoja OVV yrittäjyydestä ja tutustu Kuopion yrittäjän tarinaan täältä. Voit myös täyttää taustatietolomakkeen niin olemme sinuun pikimmiten yhteyksissä.