Yrittäjäksi

OVV Asuntopalvelut on valtakunnallinen franchise -ketju, jonka toimiala on yksityisten sijoitusasuntojen vuokravälitys, hallinnointi ja myynti sekä toimitilojen vuokraus. OVV aloitti toimintansa Turussa 1994 ja tällä hetkellä toimimme ympäri Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa 11 paikkakunnalla (Helsinki, Hyvinkää, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Rauma, Tampere, Turku). Jokaista toimipistettä vetää yrittäjä ja osassa toimistoja on useampia työntekijöitä, osassa vähemmän.

Vuosittain välitämme valtakunnallisesti lähes 4000 vuokra-asuntoa ja toteutamme lukuisia yhteistyöprojekteja asiakkaidemme kanssa. Asiakkaana meillä on noin 10000 yksityistä sijoittajaa, yritystä tai yhteisöä. Palvelumme sopivat niin yksityishenkilöille kuin asuntorahastoille, säätiöille, eläkeyhtiöille, yksityisille ja julkisille yhteisöille.

OVV Asuntopalveluiden toiminta perustuu valtakunnallisen ketjun ja paikallisten franchising-yrittäjien väliseen yhteistyöhön. OVV yrittäjät muodostavat tehokkaan tiimin, sillä yrittäjät eivät kilpaile keskenään, vaan jokaisen yrittäjän menestys on koko ketjun menestys. Yrittäjäjoukkomme on hyvin sitoutunutta ja innostunutta.

Konseptia noudattavassa toiminnassamme jokaisen kaupungin yrittäjällä on vahvan osaamisen lisäksi ylivoimainen kyky toimia paikallisilla markkinoilla. Tunnettu liikemerkki ja ylivoimainen palvelu luovat pohjan, jolta yrittäjän persoona muovaa asiakkaallemme aidon henkilökohtaisen OVV -palvelun.

OVV Asuntopalvelut -yrittäjän profiili ei edellytä tiettyä koulutusta, vaan pikemminkin oikeanlaista persoonallisuutta. Markkinoinnillisuus ja yrittäjähenkisyys sekä halu tarjota parasta lisäarvopalvelua ovat OVV Asuntopalvelut -yrittäjän menestystekijät. Toki on eduksi jos olet jo suorittanut LVV- tai LKV-tutkinnon, sillä toiminta kiinteistön- ja vuokravälitysalalla on luvanvaraista.

Mikäli persoonallisuuteesi kuuluu yhteistyökyky, aktiivisuus, tavoitteellisuus ja liikkeenjohdollinen näkemys, voit olla juuri oikea henkilö OVV Asuntopalvelut -yrittäjäksi.
Tutustu tähän yrittäjyyden tietopakettiin ja kun haluat liittyä nuorekkaaseen franchising-ketjuun, lähetä tiedot itsestäsi taustatietolomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse tai soitella.

Tällä hetkellä etsimme uutta yrittäjää Hämeenlinnaan, mutta suunnitelmissamme on laajentaa toimintaamme myös muihin keskisuuriin kaupunkeihin, joissa ei vielä ole toimistoamme, kun sopivia yrittäjiä ja liikepaikkoja löytyy. Tämän lisäksi tulemme vahvistamaan verkostoamme myös pk-seudulla.

Lisätietoja antaa:

Pirjo Timonen
OVV Asuntopalvelut Oy
pirjo.timonen@ovv.com
044-231 8648