Franchising-yrittäjäksi

Oletko asuntosijoittamisesta kiinnostunut, aktiivinen ja tavoitteellinen? Sinulla on liikkeenjohdollista näkemystä ja ajatus yrittäjyydestä kutkuttaa mielessä? Jos vastasin kyllä, voit olla juurikin oikea henkilö OVV Asuntopalvelut -yrittäjäksi.

Haemme uusia yrittäjiä mm. Vaasaan/Seinäjoelle.  Hämeenlinnan ja Turun yrittäjät voisivat luopua mikäli sopiva yrittäjä löytyy jatkajaksi.

OVV Asuntopalvelut kehittyy voimakkaasti ja innovatiivisesti. Vuonna 2018 yhtiössä solmittiin yli 4000 vuokrasopimusta ja saavuttettiin 2 0100 000€  liikevaihto kasvaen edellisvuodesta. OVV ketju koostuu 11 franchising yrittäjästä, jotka toimivat Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa työllistäen noin 40 työntekijää ja työharjoittelijaa. Tutustu toimipaikkoihimme täältä.

Ketjun vahvuus perustuu yrittäjien keskinäiseen toimivaan yhteistyöhön, joten yrittäjältä vaaditaan yhteistyökykyä ja halukkuutta olla mukana innostuneessa yrittäjäyhteisössä. Yrittäjän ei ole tarpeen tuntea alaa etukäteen, sillä ketju antaa hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Alan toimijoilla pitää olla riittävä ammattitaito, joten yrittäjällä on oltava LVV-tutkinto tai valmius hankkia se.

Yrittäjän on oltava ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja innostunut verkostoitumaan omalla alueellaan. Eduksi on kiinteistöalan tuntemus ja kokemus asuntosijoittamisesta.

Yrittäjältä toivotaan lisäksi kunnossa olevaa taloutta ja paikallistuntemusta. Tärkeää on innostus ihmisläheiseen asiakastyöhön ja motivaatio oppia. Lue lisätietoja OVV yrittäjyydestä ja tutustu Kuopion yrittäjän tarinaan täältä. Voit myös täyttää taustatietolomakkeen niin olemme sinuun pikimmiten yhteyksissä.

Terveisin

Marita Polvi-Lohikoski,
OVV Asuntopalvelut ketjun toimitusjohtaja
marita.polvi-lohikoski (a) ovv.com
Puh: 044 231 8648