OVV Asuntopalvelut on ainoa valtakunnallinen vuokra-asuntojen välitysketju Suomessa. OVV Asuntopalvelut aloitti toimintansa Turussa 1994 ja toimii nyt yhdellätoista opiskelijapaikkakunnalla. OVV Asuntopalveluiden toiminta perustuu valtakunnallisen ketjun ja paikallisten franchising-yrittäjien väliseen yhteistyöhön.

Ketjussamme on jo kymmenen yrittäjää. Konseptia noudattavassa toiminnassamme jokaisen kaupungin yrittäjällä on vahvan osaamisen lisäksi ylivoimainen kyky toimia paikallisilla markkinoilla. Tunnettu liikemerkki ja ylivoimainen palvelu luovat pohjan, jolta yrittäjän persoona muovaa asiakkaallemme aidon henkilökohtaisen OVV-palvelun.

OVV Asuntopalvelut-yrittäjän profiili ei edellytä tiettyä koulutusta, vaan pikemminkin oikeanlaista persoonallisuutta. Markkinoinnillisuus ja yrittäjähenkisyys sekä halu tarjota parasta lisäarvopalvelua ovat OVV Asuntopalvelut -yrittäjän menestystekijät. Toki on eduksi jos olet jo suorittanut LVV- tai LKV-tutkinnon, sillä toiminta kiinteistön- ja vuokravälitysalalla on luvanvaraista.

Mikäli persoonallisuuteesi kuuluu yhteistyökyky, aktiivisuus, tavoitteellisuus ja liikkeenjohdollinen näkemys, voit olla juuri oikea henkilö OVV Asuntopalvelut -yrittäjäksi.

Tutustu tähän yrittäjyyden tietopakettiin ja kun haluat liittyä nuorekkaaseen franchising-ketjuun, lähetä tiedot itsestäsi taustatietolomakkeella, niin otamme Sinuun yhteyttä.

Tällä hetkellä meillä ei ole vapaita liikepaikkoja, mutta suunnittelmissamme on laajentaa toimintaamme pk-seudulla sekä keskisuuriin kaupunkeihin, joissa ei vielä ole toimistoamme kun sopivia yrittäjiä ja liikepaikkoja löytyy. Tämän lisäksi tulemme vahvistamaan verkostoamme myös pk-seudulla.

Lisätietoja antaa:

Pirjo Reinikainen
OVV Asuntopalvelut Oy
pirjo.reinikainen@ovv.com
044-231 8648