Franchising-yrittäjäksi

Oletko asuntosijoittamisesta kiinnostunut, aktiivinen ja tavoitteellinen? Sinulla on liikkeenjohdollista näkemystä ja ajatus yrittäjyydestä kutkuttaa mielessä? Jos vastasin kyllä, voit olla juurikin oikea henkilö OVV Asuntopalvelut -yrittäjäksi.

Haemme uusia yrittäjiä Turkuun, Hämeenlinnaan, Vaasaan ja muihin kasvukeskuksiin.

OVV Asuntopalvelut kehittyy voimakkaasti ja innovatiivisesti. Vuonna 2017 yhtiö solmi 3867 vuokrasopimusta ja saavutti 2 081 883€  liikevaihdon kasvaen edellisvuodesta 8,1 %. OVV ketju koostuu 12 franchising yrittäjästä, jotka toimivat Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa työllistäen yli 35 työntekijää ja työharjoittelijaa. Tutustu toimipaikkoihimme täältä.

Ketjun vahvuus perustuu yrittäjien keskinäiseen toimivaan yhteistyöhön, joten yrittäjältä vaaditaan yhteistyökykyä ja halukkuutta olla mukana innostuneessa yrittäjäyhteisössä. Yrittäjän ei ole tarpeen tuntea alaa etukäteen, sillä ketju antaa hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Alan toimijoilla pitää olla riittävä ammattitaito, joten yrittäjällä on oltava LVV-tutkinto tai valmius hankkia se.

Yrittäjän on oltava ulospäin suuntautunut, asiakaspalveluhenkinen ja innostunut verkostoitumaan omalla alueellaan. Eduksi on kiinteistöalan tuntemus ja kokemus asuntosijoittamisesta.

Yrittäjältä toivotaan lisäksi kunnossa olevaa taloutta ja paikallistuntemusta. Tärkeintä on kuitenkin innostus ihmisläheiseen asiakastyöhön ja motivaatio oppia. Lue lisätietoja OVV yrittäjyydestä ja tutustu Kuopion yrittäjän tarinaan täältä. Voit myös täyttää taustatietolomakkeen niin olemme sinuun pikimmiten yhteyksissä.

Terveisin

Marita Polvi-Lohikoski,
OVV Asuntopalvelut ketjun toimitusjohtaja
marita.polvi-lohikoski (a) ovv.com
Puh: 044 231 8648