Toimistomme on muuttanut!
Kesäkuusta 2016 alkaen löydät meidät osoitteesta Mannerheimintie 168 B,
00300 Helsinki.

Katso vuokrakohteemme tästä

OVV Asuntopalvelut Oy
(Y-tunnus 0970761-9)

Avoinna
ma-pe klo 9.00-16.00

Mannerheimintie 168 B
00300 Helsinki
(Investors Housen liiketila katutasossa)

Yhteydenotot
050 382 6644

Näyttäjän puhelin
050 387 7663

helsinki@ovv.com

Helsingin toimistossa välitämme vuokra-asuntoja ja toimitiloja pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo ja Vantaa). Palveluihimme kuuluu myös asunto-osakkeiden myynti ja toimitilojen välitys.

Sinua palvelemassa

Pirjo Reinikainen
LKV, KiAT, LVV
Vastaava hoitaja
044 231 8648
victoria_hkiVictoria Raatevaara
Vuokraneuvottelija
Antti-002Antti Lidström
Vuokraneuvottelija
net--2mTaru Lintunen
Vuokravälittäjä, LVV
KokonaisPalveluasunnot
044 363 5570
taru.lintunen@ovv.com
Mika Tilli
Toimitilat
040 7013 005
mika.tilli@ovv.com

Etsitkö vuokra-asuntoa?

Tahdotko päästä “jonon ohi” ja ilmoituksen vapautuvista asunnoista ensimmäisten joukossa? Tekemällä toimeksiannon asunnon hakuun saat parhaat mahdollisuudet juuri toiveidesi mukaisen asunnon löytymiseen. Voit tehdä toimeksiannon helposti alla olevasta linkistä, minkä jälkeen saat asuntotarjoukset suoraan sähköpostiisi. Toimeksiannon tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme asuntoja eikä toimeksiannon lopettaminen maksa mitään. Maksat välityspalkkion vain, jos haluat vuokrata asunnon, jota markkinoidaan vain toimeksiannon tehneille hakijoille. Välityspalkkio on  90% kuukauden vuokrasta (sis. ALV 24%). Mikäli kiinnostut asunnosta, jonka välityspalkkion maksaa vuokranantaja, et maksa välityspalkkiota. Toimeksiannon tekemällä saat tiedon kaikista asunnoista, joihin etsitään vuokralaista.

Tee vuokralaistoimeksianto

Mikäli et halua tehdä toimeksiantosopimusta, voit tehdä hakuvahdin ja saat sähköpostiisi aina tiedon asunnoista, joihin vuokranantaja on tehnyt toimeksiannon. Vuokranantaja maksaa välityspalkkion eikä sinulle tule mitään kuluja. Hakuvahdin tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme kohteita eikä hakuvahdin lopettaminen maksa mitään.

Tee hakuvahti

Etsitkö vuokralaista?

Etsiessäsi asuntoosi vuokralaista, voit tehdä toimeksiannon täällä. Täytäthän lomakkeen mahdollisimman huolellisesti, jotta voimme aloittaa asunnon markkinoinnin pikaisesti. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme asunnon kuvauksesta, esittelyistä sekä muista käytännön asioista.

Kun teet toimeksiantosopimuksen asunnon vuokrauksesta, asuntoa markkinoidaan nettisivuillamme ja Oikotie.fi -palveluissa sekä toimistollamme. Välityspalkkiomme on vuokranantajalle 1 kk:n vuokra sis.alv. Vuokranantaja voi ostaa vuokraukseen myös TäysTakauksen, jolloin välityspalkkio on 1,24 kertaa kk:n vuokra. Tällöin takaamme vuokran vuokrasuhteen ajalle vuoden ajaksi -mikäli vuokralainen ei maksa vuokraa, me maksamme. Katso palveluistamme ja hinnoistamme lisää alhaalta tai soitathan toimistollemme. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%.

Haluatko myydä sijoitusasuntosi?

Kun sijoitusasunnosta on aika luopua, hoidamme myös osakehuoneiston myynnin. Välityspalkkiomme on 2,48 % (2% + alv.24%)  velattomasta kauppahinnasta, minimi 2500 €. Palkkiomme on edullinen, koska usein tunnemme entuudestaan huoneiston ja taloyhtiön. Myyntipalkkion lisäksi veloitamme vain tarvittavat asiakirjakulut (isännöitsijätodistus tms.), kuitenkin enintään 300€. Mikäli asuntoon ei löydy ostajaa toivottuun hintaan, veloitamme vain syntyneet isännöitsijätoimiston perimät kulut, ja voimme joustavasti ottaa asunnon vuokraukseen.


Palvelumme ja hinnasto vuokranantajalle

Vuokravälityspalvelu
Palvelun sisältö

 • Kohteeseen tutustuminen, huoneiston kuvaaminen sekä tarvittaessa vuokratason arviointi
 • Taloyhtiötietojen tarkastaminen
 • Huoneiston esittelyt (edustajamme näytöllä mukana)
 • Markkinointi internetissä
 • Vuokrasopimuksen laadinta ja alkuperäiskappaleen säilytys liitteineen
 • Luottotietojen tarkistaminen
 • Vuokravakuuden suorituksen valvominen, kotivakuutuksen valvominen vuokrasuhteen alkaessa
 • Avainten vastaanotto ja luovutus tai sopiminen muista järjestelyistä
 • Yleinen/oikeudellinen neuvonta vuokrausasioissa koko vuokrasuhteen ajan
 • Avustus mahdollissa häiriötilanteissa, vuokrakorotusten hoito sopimuksen mukaisesti

Vuokravälityspalvelun hinta on 1 x kk vuokra.

TäysTakaus
Kun vuokranantajana haluat varmistaa vuokratulon, voit valita TäysTakauksen, jolloin välityspalkkio on 1,24 x kk-vuokra. Eli mikäli välittämämme vuokralainen ei maksa vuokraa, me maksamme. Takaus kestää vuoden, ja halutessaan takuuaikaa voi jatkaa VakaaVuokralla.

TäysTakauksen hinta (vuokraustilanteessa) on 1,24 x kk-vuokra.

VakaaVuokra
Turvan vuokralle saa myös VakaaVuokralla. Valvomme vuokranmaksun joka kuukausi koko vuokrasuhteen ajan ja maksamme vuokran vuokranantajalle riippumatta siitä maksaako vuokralainen. Takaamme vuokranmaksun niin pitkäksi aikaa kuin haluat (min. 6kk). Edellytys on ainoastaan, että vuokralainen on OVV:n valitsema, ja että palvelusta on sovittu etukäteen välityksen alkaessa.

VakaaVuokra -palvelun hinta on 3,5% kk:n vuokrasta/kk.

KokonaisPalvelu
Mikäli sinulla on tarve ulkoistaa vuokra-asunnon hoito mahdollisimman laajasti, on KokonaisPalvelumme oikea valinta. Tällöin teemme muuttotarkistukset, valvomme asunnon kuntoa, pidämme yhteyttä vuokralaiseen, sopimuksen mukaisesti maksamme jopa yhtiövastikkeet. Takaamme lisäksi vuokranmaksun – jos vuokralainen ei maksa, me maksamme. Räätälöimme tarvittaessa palvelun toiveiden mukaan. Vuokrasuhteen hoito vaatii yleensä vähän sosiaalisia taitoja ja vaivannäköä ja tämän voi ulkoistaa meille. Edellytys on ainoastaan, että vuokralainen on OVV:n valitsema, ja että palvelusta on sovittu etukäteen välityksen alkaessa.

Palvelun sisältö

 • Vuokralaisen irtisanomisten vastaanotto ja uuden välityksen nopea käynnistäminen
 • Vuokranantajan toiveiden mukaisen vuokralaisen valinta
 • Vuokranmaksun seuranta ja laiminlyönneistä huomauttaminen, vuokratakaus
 • Vuokrankorotusten hoitaminen vuokranantajan toiveiden mukaan
 • Yhtiövastikkeen, vesimaksujen tms. taloyhtiösuoritusten maksaminen sovittaessa
 • Yhteydenpito isännöitsijään/taloyhtiöön
 • Taloyhtiön ja remontointipäätösten seuranta
 • Asunnon korjaustarpeista huolehtiminen
 • Asunnon muuttotarkastus sekä vuositarkistukset sisältäen kirjallisen raportin kuvineen

Veloitus on 5% kk:n vuokrasta /kk (min.6kk) + asuntoa vuokrattaessa välityspalkkio 1 kk:n vuokra.

Lyhyet vuokrasuhteet
Joskus on tarpeen vuokrata asunto lyhyemmäksi aikaa kuin vuodeksi. Jos vuokralaista tarvitaan vain kesäajaksi tai putkiremontin alkuun, välityspalkkiomme joustaa tilanteen mukaan, vaikka usein työmme on näissä haastavissa tilanteissa moninkertainen.

Alle 4kk:n vuokrasuhteitten välityksestä ja sopimusten teosta veloitamme alk. 400€.

Toimitilojen välitys
Toimitilojen vuokrauksessa palkkio alk. 1,24 x 1kk vuokra (sis. alv).

 

Muut palvelut

Vuokrasopimuksen kirjoitus
Kun sinulla on oma vuokralaisehdokas, mutta haluat varmistaa, että kaikki menee oikein ja lainmukaisesti, voit sopia kanssamme pelkkien vuokrasopimusten teosta. Palvelu sisältää luottotietojen tarkastuksen, vuokrasopimuksen laadinnan, vuokravakuuden ja kotivakuutuksen valvonnan. Palvelu ei sisällä häiriötilanteiden hoitoa, niistä veloitamme erikseen tapauskohtaisesti.

Hinta 150€ /sopimus

Muuttotarkastus
Sopimuksen mukaisesti teemme asuntoon muuttotarkastuksen, jolloin otamme asunnosta tarkat kuvat ja laadimme kirjallisen raportin. Kun tarkastus on tehty vuokrasuhteen alussa, siihen on helppo verrata tilannetta vuokrasuhteen päättyessä. Palvelun voi pyytää erikseen.

Hinta 150€ /tarkastus

Konsultointi ja arviokirjat
Pääsääntöisesti opastamme ja neuvomme veloituksetta. Jos tarvitset kohteeseen kirjallista arviokirjaa (kuolinpesää tai verottajaa varten) voimme laatia sinulle raportin ja veloitus on tällöin alkaen 350€ (asunto-osakkeet).

Muun konsultoinnin hinta on 85€ /tunti.