Yrittäjänä Lappeenrannassa - OVV Asuntopalvelut

Yrittäjänä Lappeenrannassa

”Parasta yrittäjän olemisessa on ehdottomasti ollut vapaus tehdä asioita omalla tavallaan”

-Ville Vesterinen, Lappeenrannan yrittäjä

 

 

Aloitin yrittäjänä vuoden 2018 loppupuolella, jolloin jättäydyin pois palkkatöistä. Toimiston avasin virallisesti tammikuun puolivälissä 2019. Tätä kirjoittaessa ensimmäinen tilikausi on saatu mukavasti pakettiin ja kasvu jatkuu hyvää vahtia.

Lappeenrannassa ei ollut olemassa olevaa toimistoa, jonka olisi voinut ostaa, vaan aloitin toiminnan täysin tyhjästä. Olin tehnyt päätöksen jo syksyllä 2018 ryhtyväni yrittäjäksi, joten minulla oli aikaa valmistautua ja ryhtyä valmistelemaan yrittäjyyteen siirtymistä hyvissä ajoin.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä minulla oli jo kokemusta vuokraustoiminnasta omien sijoitusasuntojeni kautta. Lisäksi olin toiminut vuokra-asuntojen parissa työskenneltyäni yrityksessä, joka tarjoaa kalustettuja asuntoja yritysasiakkaille lyhytaikaiseen tarpeeseen.

Ketjuyrittäjäksi lähteminen sen sijaan, että olisin perustanut itsekseni oman toimiston, on osoittautunut oikeaksi vaihtoehdoksi. Ketjun tuoma tuki, niin järjestelmien, ammatillisen tuen kuin asiakashankinnankin kautta on ollut korvaamaton. Vaikka toimin vielä ensimmäisen vuoden yksin toimistollani on minulla ollut kuitenkin tukena muut yrittäjät henkilökuntineen.

Parasta yrittäjän olemisessa on ehdottomasti ollut vapaus tehdä asioita omalla tavallaan. Toki välillä päivät ovat saattanet venyä, mutta se on ollut vapauden arvoista.