Vuokra-asunto | Vuokra-asunnot Helsinki Kamppi | OVV Asuntopalvelut

Helsinki Kamppi

Katso vuokrakohteemme tästä

Asuntohakemus – tulosta tästä (PDF)

OVV Asuntopalvelut Helsinki Kamppi

(Y-tunnus 2330558-7)

Avoinna
Sopimuksen mukaan

c/o MTI Toimistohotelli
Eerikinkatu 28
00180 Helsinki

Yhteydenotot
040 701 3005
mika.tilli@ovv.com

Vuokra-asunnot Helsinki, OVV Asuntopalvelut

Asunnon vuokraus ja vuokravälitys Helsingissä.

Olemme erikoistuneet asuntojen vuokraukseen ja vuokravälitykseen Helsingissä ja koko Pk-seudulla. Hoidamme asunnon vuokrauksen asiakkaidemme toiveiden mukaisesti ja tehokkaasti. Olemme toimineet PK-seudulla jo vuodesta 1998.

Vuokranantajalle palvelumme on helppoa, tehokasta ja henkilökohtaista. Huomiomme koronapandemian ja noudatamme varovaisuutta kaikessa toiminnassamme. Toimeksiannot ja sopimukset voi tehdä sähköisesti.

Välitämme yksityisten vuokranantajien, yritysten, säätiöiden ja muiden organisaatioiden omistamia asuntoja. Asiakkaidemme toiveiden mukaan vuokraamme asuntoja luotettaville hakijoille, niin työssä käyville, opiskelijoille kuin eläkeläisillekin.

Hintamme ovat edullisia; normaali välityspalkkiomme on vain 1 kuukauden vuokraa vastaava sisältäen arvonlisäveron!  Sovittaessa takaamme myös vuokranmaksun joko vuodeksi tai jatkuvalla sopimuksella.

Toimistomme sijaitsee Kampissa Eerikinkatu 28:ssa vastapäät Lapinlahden puistikkoa.  Sovithan käynnistä toimistolla etukäteen. Pysäköinti onnistuu esim. Forumin/Kampin parkkihallissa johon on käynti suoraan Eerikinkadulle.

Ammattitaitoinen vuokravälittäjä

Kaiken A ja O on luotettava ja koulutettu henkilökunta.  Meille on tärkeää, että osaamisemme on aina ajan tasalla. Vuokravälittäjämme tuntevat vuokravälitykseen liittyvät lait ja asetukset sekä asuntomarkkinat Helsingissä ja koko pk-seudulla pitkällä kokemuksella. Palvelemme asiakkaitamme koko vuokrasuhteen ajan ja tarvittaessa avustamme myös vuokrasuhteisiin liittyvissä ongelmatilanteissa. Emme jätä asiakkaitamme yksin.

Suosituin lisäpalvelumme on OVV Kokonaispalvelu.  Kokonaispalveluasiakkaidemme puolesta hoidamme asuntoa kuin omaamme, takaamme vuokran ja teemme muuttotarkistukset ym.

Ota yhteyttä ja kysy välitystarjousta, uusille asiakkaille teemme mielellämme henkilökohtaisen tutustumistarjouksen. Soita Mikalle 040 7013 005 tai lähetä sähköpostia mika.tilli@ovv.com.

OVV, vuokra-asunnon välittäjä Helsinki.

Sivua palvelemassa

Tiina Lindroos
Vuokravälittäjä, LVV
050 384 4663
tiina.lindroos@ovv.com

Mika Tilli
yrittäjä, LKV, KiAT, KTM
040 7013 005
mika.tilli@ovv.com

Etsiessäsi asuntoosi vuokralaista, voit tehdä vuokraustoimeksiannon täällä tai ottamalla yhteyttä suoraan toimistoomme. Mikäli teet toimeksiannon nettisivuillamme, täytäthän lomakkeen mahdollisimman huolellisesti, jotta voimme aloittaa asunnon markkinoinnin pikaisesti. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme asunnon kuvauksesta, esittelyistä sekä muista käytännön asioista.

Palvelumme ei pääty vuokrasopimusten allekirjoitukseen, vaan annamme toiminnallemme palvelutakuun: autamme ja neuvomme vuokranantajaa koko vuokrasuhteen ajan myös ongelmatilanteissa. Kiinnitämme myös erityistä huomiota vuokrasopimuksen oikeellisuuteen ja siihen, että ohjeistamme vuokralaisen mahdollisimman hyvin vuokrasuhteeseen, asunnon hoitoon, muuttoilmoituksen tekoon ym.

Vuokrauspalvelumme sisällöstä on lisää tietoa alla kohdassa Hinnasto ja palvelut.

Tee toimeksianto

Tahdotko päästä “jonon ohi” ja ilmoituksen vapautuvista asunnoista ensimmäisten joukossa? Tekemällä hakuvahdin saat asuntotarjoukset ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi, ennen kuin asunnot ilmestyvät Oikotielle ja muihin portaaleihin. Hakuvahdin tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme kohteita eikä hakuvahdin lopettaminen maksa mitään.

Tee hakuvahti tästä

Kun sijoitusasunnosta on aika luopua, hoidamme myös osakehuoneiston myynnin. Välityspalkkiomme on 2,9% sis. Alv 24% (osakehuoneistot) velattomasta kauppahinnasta, minimi 2900 € sis.alv 24%. Se on edullinen, koska usein tunnemme entuudestaan huoneiston ja taloyhtiön. Myyntipalkkion lisäksi veloitamme vain tarvittavat asiakirjakulut (isännöitsijätodistus tms.), kuitenkin enintään 400€. Mikäli asuntoon ei löydy ostajaa toivottuun hintaan, veloitamme vain syntyneet isännöitsijätoimiston perimät kulut, ja voimme joustavasti ottaa asunnon vuokraukseen.

OVV Vuokravälitys – takauksella tai ilman

Vuokravälityspalvelu on toimintamme ydin, ja sen voit valita joko sisältäen vuokratakauksen vuodeksi, tai ilman takausta. Mikäli valitset takauksen sisältävän vuokravälityspalvelun, takaamme vuokran vuoden ajan vuokrasuhteen alusta lukien – mikäli vuokralainen ei maksa vuokraansa, me maksamme.

Molemmissa tapauksissa palvelu sisältää:

 • Kohteeseen tutustuminen, huoneiston kuvaaminen sekä tarvittaessa vuokratason arviointi
 • Markkinointi ovv.com -sivustolla sekä oikotie.fi -palveluissa
 • Taloyhtiötietojen tarkistaminen
 • Huoneiston esittelyt (edustajamme näytöllä mukana)
 • Luottotietojen tarkistaminen ja hakijoiden haastattelu
 • Vuokrasopimuksen laadinta ja alkuperäiskappaleen säilytys liitteineen
 • Vuokravakuuden suorituksen valvominen, kotivakuutuksen valvominen vuokrasuhteen alkaessa
 • Avainten vastaanotto ja luovutus tai sopiminen muista järjestelyistä
 • Vuokralaisen ohjeistaminen vuokrasuhteeseen (vuokrasuhteen velvollisuudet ja oikeudet, taloyhtiön järjestyssäännöt ja toimintatavat, muuttoilmoitusten tekeminen yms.)
 • Yleinen/oikeudellinen neuvonta vuokrausasioissa koko vuokrasuhteen ajan
 • Mahdollisten häiriötilanteitten hoito, vuokrakorotusten toimitus sopimuksen mukaisesti

Hinta
Välityspalkkio vuoden kestävällä vuokratakauksella on 1,24 x kk:n vuokra (sis. alv 24%).
Välityspalkkio ilman takausta on 1 x kk-vuokra (sis. alv 24%).

OVV Kokonaispalvelu – vuokra-asunnon hoidon ulkoistaminen

Mikäli sinulla on tarve ulkoistaa vuokra-asunnon hoito mahdollisimman laajasti, on OVV Kokonaispalvelumme oikea valinta. Tällöin teemme muuttotarkistukset, valvomme asunnon kuntoa, pidämme yhteyttä vuokralaiseen ja valvomme vuokrat. Takaamme lisäksi vuokranmaksun – jos vuokralainen ei maksa vuokraansa, me maksamme. Vuokrasuhteen hoito vaatii yleensä vähän sosiaalisia taitoja ja vaivannäköä ja tämän voi ulkoistaa meille. Edellytys on ainoastaan, että vuokralainen on OVV:n valitsema, ja että palvelusta on sovittu etukäteen välityksen alkaessa.

Palvelun sisältö

 • Vuokralaisen irtisanomisten vastaanotto ja uuden välityksen nopea käynnistäminen
 • Vuokranantajan toiveiden mukaisen vuokralaisen valinta
 • Vuokranmaksun seuranta ja laiminlyönneistä huomauttaminen, vuokratakaus
 • Vuokrankorotusten hoitaminen vuokranantajan toiveiden mukaan
 • Yhteydenpito isännöitsijään/taloyhtiöön
 • Asunnon korjaustarpeiden seuraaminen
 • Asunnon muuttotarkastus sekä vuositarkistukset tarpeen mukaan sisältäen kirjallisen raportin kuvineen

Hinta
OVV Kokonaispalvelun veloitus on 5% kk:n vuokrasta /kk, joka veloitetaan kerran vuodessa. Lisäksi asunnon vuokrauksesta ja uuden vuokralaisen etsinnästä välityspalkkio, joka on 1 x kk:n vuokra. Jos vuokrasuhde jää alle vuoden mittaiseksi, välityspalkkiota ei veloiteta uudelleen.

Lyhyet vuokrasuhteet

Joskus on tarpeen vuokrata asunto lyhyemmäksi aikaa kuin vuodeksi. Jos vuokralaista tarvitaan vain kesäajaksi tai putkiremontin alkuun, välityspalkkiomme joustaa tilanteen mukaan, vaikka usein työmme on näissä haastavissa tilanteissa moninkertainen.

Alle 4kk:n vuokrasuhteitten välityksestä ja sopimusten teosta veloitamme alk. 400€.

Toimitilojen välitys

Välityspalkkio 1 x kk-vuokra + alv 24%.
3 v. tai sitä pidempien vuokrasuhteiden välityksessä palkkio 2 x kk-vuokra + alv 24%.
Arviokirjat alkaen 500 € + alv 24%.
Vuokrasopimuksen laadinta alkaen 500 € + alv 24%.

Muut palvelut

Vuokrasopimuksen kirjoitus

Kun sinulla on oma vuokralaisehdokas, mutta haluat varmistaa, että kaikki menee oikein ja lainmukaisesti, voit sopia kanssamme pelkkien vuokrasopimusten teosta. Palvelu sisältää luottotietojen tarkastuksen, vuokrasopimuksen laadinnan, vuokravakuuden ja kotivakuutuksen valvonnan sekä vuokralaisen ohjeistuksen vuokrasuhteeseen (vuokrasuhteen velvollisuudet ja oikeudet, taloyhtiön järjestyssäännöt ja toimintatavat, muuttoilmoitusten tekeminen ja muut velvoitteet). Palvelu ei sisällä häiriötilanteiden hoitoa, niistä veloitamme erikseen tapauskohtaisesti.

Hinta
250€ /sopimus

Vuokrasopimuksen uusiminen / muutos

Kun alkuperäinen vuokrasopimus on tehty toimistollamme

Hinta
alkaen 150€ /sopimus

Muuttotarkastus

Sopimuksen mukaisesti teemme asuntoon muuttotarkastuksen, jolloin otamme asunnosta tarkat kuvat ja laadimme kirjallisen raportin. Kun tarkastus on tehty vuokrasuhteen alussa, siihen on helppo verrata tilannetta vuokrasuhteen päättyessä. Palvelun voi pyytää erikseen.

Hinta
Asunnon koosta ja sijainnista riippuen 150-350€ /tarkastus

Asunnon vuositarkistus

Tarkistuksessa tarkastetaan silmämääräisesti kosteiden tilojen kunto mahdollisten kosteus- ym. vaurioiden ehkäisemiseksi, arvioidaan asunnon hoitoa ja tarvittaessa ohjeistetaan vuokralainen siivoustason parantamiseksi. Palvelun voi pyytää erikseen.

Hinta
Vuositarkistus 150 €/kerta (sis. raportin)

Konsultointi ja arviokirjat

Pääsääntöisesti opastamme ja neuvomme veloituksetta. Jos tarvitset kohteeseen kirjallista arviokirjaa (kuolinpesää tai verottajaa varten) voimme laatia sinulle raportin ja veloitus on tällöin alkaen 350€ (asunto-osakkeet).

Muun konsultoinnin hinta on 85€ /tunti.

Laskutuslisä

5,00 €

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%).