Katso vuokrakohteemme tästä

OVV Asuntopalvelut Lahti
(Tmi Tommi Pajarinen, Y-tunnus 1922883-0)

Avoinna
ma-to klo 10-17
pe klo 10-16

Vapaudenkatu 2
15110 Lahti

Yhteydenotot
03 782 7001
050 340 0478
03 782 7001
lahti@ovv.com

Välitämme yksityisomistuksessa olevia vuokra-asuntoja Lahden lisäksi lähikunnista erityisesti opiskelijoille ja työssäkäyville unohtamatta perheitä ja yrityksiä.

Sinua palvelemassa

lahti-tommipajarinenTommi Pajarinen
Yrittäjä, LKV

 

VUOKRANANTAJA: Tarjoa vuokra-asuntoasi meille välitykseen; palvelemme ja neuvomme Teitä koko vuokrasuhteen ajan. Annamme myös aiheeseen liittyviä juridisia neuvoja. Meillä on yhteistyösopimus Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa, mikä takaa parhaan mahdollisen osaamisen. Lisäksi hakuvahdissamme on vuodenajasta riippumatta runsaasti aktiivisia hakijoita joille lähetämme viipymättä tiedon vapautuvasta kohteesta tehtyäsi meille toimeksiannon vuokralaisen etsimiseksi.

Välityspalkkiomme on 95% kuukauden vuokrasta, sisältäen arvonlisäveron.
Välityspalkkio sisältäen vuokratakauksen vuodeksi on 1kk vuokra + ALV 24%.

Toimiston ulkopuolinen sopimus luottotietojen tarkastuksella 200 EUR

Muuttotarkastus raportilla 150 EUR

Vuokrasopimuksen uusiminen 85 EUR

VUOKRALAINEN: Täytä viereisestä linkistä maksuton Hakuvahti -palvelu. Hakuvahdin avulla saat tiedon uusista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Ota yhteyttä kiinnostavista kohteista!

ASUNTO-OSAKKEEN OMISTAJA: Tarjoamme myös myyntivälityspalvelun. Vuosien kokemus ja tuhansia välitettyjä vuokra-asuntoja antavat työssä tarvittavan tuntemuksen Lahden talousalueen sijoitusasuntomarkkinoihin. Myös kontaktipinta asuntojen potenttiaalisiin ostajiin on laaja joten voimme tarjota välitystä edullisella palkkiolla.

Myyntivälityspalvelu: palkkio 2% velattomasta kauppahinnasta, minimi 2200 EUR, lisäksi asiakirja-/markkinointikulut max 200 EUR

Lisätietoja palveluistamme löydät yläpalkista.
Soita tai tule käymään toimistollamme, kerromme mielellämme lisää! Voit lähettää myös sähköpostia, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.