Vuokra-asunto | Vuokra-asunnot Lahti | OVV Asuntopalvelut

Lahti

Katso vuokrakohteemme tästä

Asuntohakemus – tulosta tästä (PDF)

OVV Asuntopalvelut Lahti

(Tmi Tommi Pajarinen, Y-tunnus 1922883-0)

Avoinna
ma-pe klo 10-16

Vapaudenkatu 2
15110 Lahti

 

Yhteydenotot
03 782 7001
050 340 0478
lahti@ovv.com

Välitämme yksityisomistuksessa olevia vuokra-asuntoja Lahdessa ja lähikunnissa erityisesti opiskelijoille ja työssäkäyville unohtamatta perheitä ja yrityksiä.

Palvelumme saattavat vuokranantajan sekä vuokralaisen yhteen. Vuokralaiselle maksuttomassa Hakuvahti-palvelussa on satoja kirjautuneita asunnonhakijoita, joille lähetämme viipymättä tiedon vapautuvista kohteista. Toimistomme palvelee kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Palvelemassa Sinua

Tommi Pajarinen
Yrittäjä, LKV

OVV Vuokravälitys

Tarjoa vuokra-asuntoasi meille välitykseen; palvelemme ja neuvomme Teitä koko vuokrasuhteen ajan. Annamme myös aiheeseen liittyviä juridisia neuvoja. Meillä on yhteistyösopimus Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa, mikä takaa parhaan mahdollisen osaamisen. Lisäksi hakuvahdissamme on vuodenajasta riippumatta runsaasti aktiivisia hakijoita joille lähetämme viipymättä tiedon vapautuvasta kohteesta tehtyäsi meille toimeksiannon vuokralaisen etsimiseksi. vuokratason arviointi

Voit tehdä Toimeksiannon tästä. Tarkistamme hakijoiden luottotiedot ja hoidamme vuokraukseen liittyvät käytännön asiat aina asunnon esittelystä sopimuksen laatimiseen ja avainten luovutukseen saakka. Neuvomme myös vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä koko vuokrasuhteen ajan.

 • kohteeseen tutustuminen sekä huoneiston kuvaaminen
 • vuokratason arviointi
 • markkinointi ovv.com -sivustolla, oikotie.fi sekä vuokraovi.com -palveluissa
 • huoneiston esittelyt (edustajamme mukana)
 • luottotietojen tarkistaminen ja hakijoiden haastattelu
 • vuokrasopimuksen laadinta ja alkuperäiskappaleen säilytys liitteineen
 • kotivakuutuksen tarjoaminen
 • avainten vastaanotto ja luovutus tai sopiminen muista järjestelyistä
 • vakuuden suorituksen valvominen avaimia luovutettaessa
 • vuokralaisen ohjeistaminen vuokrasuhteeseen
 • neuvonta vuokrausasioissa koko vuokrasuhteen ajan
 • mahdollisten häiriötilanteiden hoito
 • vuokrakorotusten hoito sopimuksen mukaisesti

Välityspalkkio vuoden kestävällä vuokratakauksella 1,24 x kk-vuokra
Ilman vuokratakausta välityspalkkio on 1 x kk-vuokra.

Mikäli valitset takauksen sisältävän vuokravälityspalvelun, takaamme vuokran vuoden ajan vuokrasuhteen.Kaikki hintamme sisältävät Alv:n 24%

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon vapautuvista asunnoista? Tee hakuvahti tästä, niin saat sähköpostiisi tiedon vapautuvista asunnoista ja esittelyajasta. Hakuvahti on maksuton, eikä se sido sinua mihinkään! Opastamme vuokrasuhteen kaikissa vaiheissa ja toimistollamme saa aina tulla käymään kaikkien mieltä askarruttavien kysymysten kanssa liittyen vuokraukseen.

Tee hakuvahti

OVV Myyntipalvelu

Tarjoamme myös myyntivälityspalvelun. Vuosien kokemus ja tuhansia välitettyjä vuokra-asuntoja antavat työssä tarvittavan tuntemuksen Lahden talousalueen sijoitusasuntomarkkinoihin. Myös kontaktipinta asuntojen potenttiaalisiin ostajiin on laaja joten voimme tarjota välitystä edullisella palkkiolla.

Myyntivälityspalvelu: palkkio 2% velattomasta kauppahinnasta, minimi 2200 EUR, lisäksi asiakirja-/markkinointikulut max 200 EUR

OVV Vuokravälitys

Välityspalkkio vuoden kestävällä vuokratakauksella 1,24 x kk-vuokra
Ilman vuokratakausta välityspalkkio on 1 x kk-vuokra.

Mikäli valitset takauksen sisältävän vuokravälityspalvelun, takaamme vuokran vuoden ajan vuokrasuhteen.

Kaikki hintamme sisältävät Alv:n 24%

OVV Easy Kotivakuutus ja vakuus varmistettu – muuta vaikka heti.

OVV Easy –vuokra-asunnoissa vuokralaisen muuttoon liittyviä kustannuksia on pienennetty merkittävästi. Vuokranantaja maksaa asunnon vakuuden ja myös kotivakuutuksen. OVV tekee vuokralaisen puolesta asuntoon sähkösopimuksen. Muuttaminen on helppoa ja nopeaa!

OVV Easy –vuokra-asunnossa vuokranantaja ottaa asuntoon laajan kotivakuutuksen – tällä tavalla vakuutuksen jatkuva voimassaolo on aina varmistettu. Vakuutus on Fennian laaja kotivakuutus, joka sisältää vastuuvakuutuksen. Vuokranantaja maksaa vakuutuksesta vain 49€ /vuosi, asunnon koosta riippumatta. Kustannus on verovähennyskelpoinen.

OVV Easy –vuokra-asunnossa vuokranantaja saa kahden kuukauden arvoisen vakuusturvan. Takaus kattaa kaikki vuokralaisen velvoitteet ja on voimassa aina koko vuokrasuhteen ajan. Turvan myöntää Takaamo Oy. Takaamo veloittaa vuokranantajalta e-laskuna kuukausittain 1% takaussummasta + tilinhoitomaksua 2€ /kk; kuukausittain tai sovittuina erinä. Kustannus on verovähennyskelpoinen.

OVV Kokonaispalvelu -vuokra-asunnon hoidon laaja ulkoistaminen

OVV takaa vuokran koko vuokrasuhteen ajan ja hoitaa asuntoa kuten omaansa.  Jos vuokralainen ei maksa vuokraa, OVV maksaa. OVV tekee asuntoon vuokrasuhteen alkaessa alkutarkastuksen ja lopputarkastuksen vuokrasuhteen päättyessä.

OVV vastaa asunnosta kuin omastaan ja hoitaa vuokrasuhdetta hyvin. Kokonaispalveluasunnossa vuokrasuhde kestää keskimäärin pitempään kuin vuokrasuhteet yleensä. Vuokralainen kokee vuokra-asumisen turvalliseksi, koska OVV:n tavoittaa aina, ja kysymykset voi esittää OVV:lle. Vuokranantajalle ei tule turhia selvityspyyntöjä, sillä OVV selvittää ne mahdollisuuksien mukaan.

OVV vuokraa asunnon uudelleen ripeästi turvaten näin vuokratuoton. OVV tekee veroilmoitusta varten yhteenvedon vuokratuloista, mikä helpottaa ilmoituksen tekemistä.

OVV Kokonaispalvelun hinta on 5 % kuukauden vuokrasta /kk (sis. alv). Kokonaispalvelu -palkkio veloitetaan kerran vuodessa laskutuskauden alussa ja 1 kk.n vuokran suuruinen välityspalkkio vuokralaisen vaihtuessa..

Vuokrasopimuksen laatiminen

Mikäli tiedossasi on oma vuokralaisehdokas, mutta haluat varmistaa, että kaikki menee oikein ja lainmukaisesti, laadimme vuokrasopimuksen sopimuksen mukaisesti. Palvelu sisältää luottotietojen tarkastuksen, vuokrasopimuksen laadinnan, vuokravakuuden ja kotivakuutuksen valvonnan. Palvelu ei sisällä häiriötilanteiden hoitoa, niistä veloitamme erikseen tapauskohtaisesti. Palvelun hinta alk. 250€/osakehuoneisto ja toimitilat alk. 500€ + Alv24%.

Muuttotarkistus

Muuttotarkastus on sovittava 2 viikkoa aiemmin. Tarkastus sisältää kirjallisen raportin ja kuvat. Hinta on alkaen 150€ tarkastettavasta kohteesta riippuen

Konsultointi ja arviokirjat

Pääsääntöisesti opastamme ja neuvomme veloituksetta.

Tarvittaessa laadimme arviokirjan vuokrausta varten sopimuksen mukaisesti. Hinta arvioitavan kohteen laajuudesta riippuen alk. 150€.

Muun konsultoinnin hinta on 85€ /tunti.

Kaikki hintamme sisältävät Alv:n 24%