Yrittäjänä Turussa - OVV Asuntopalvelut

Yrittäjänä Turussa

Vuoden 2022 OVV-Yrittäjäksi valittu Johanna: ”Yrittäjyys on minulle elämäntapa ja intohimo.”

-Johanna Manner, Turun yrittäjä

 

 

OVV Asuntopalveluiden Turun liiketoiminta oli myynnissä ja tuntui helpolta tarttua tilaisuuteen. Vuonna 2020 keskellä koronaa ja epätietoisuutta vallitsi rohkea ja kyseenalaistamaton päätös: lähden yrittäjäksi. ”Mietitkö yhtään maailman tilannetta, eikö sinua epäilytä päätös yrittäjyydestä?” Ei käynyt mielessäkään, miksi ei lähtisi yrittäjäksi. Koen syntyneeni yrittäjäluonteeseen ja lähipiirissäni on paljon yrittäjiä.

Koen saaneeni toimistoon energiaa ja ”boostia”. Erityisesti uusia asiakkaita on tullut säännöllisesti ja suositun Kokonaispalvelu-asiakkuuksien määrä on kasvanut. Asuntosijoittaminen on hieno ja pitkäjänteinen laji ja minun tavoitteeni on tehdä siitä helppoa ja vaivatonta asiakkailleni. Lisäksi toimistomme on aloittanut asuntojen myynnin, joka on antanut mahdollisuuden kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa entisestään. Pidän Turusta ja sen lähiympäristöstä paljon. Turun kehittyminen tulee näkymään uusissa ja kehittyvissä asuinalueissa vahvasti.

Tarjoamme palveluitamme laajasti Varsinais-Suomen alueelta. Kohteita on ollut Uudestakaupungista Saloon. Näen vahvuutena joustavan sekä yksilöllisen palvelun. Minulle jokainen asiakas on tärkeä.

5 faktaa minusta:

· Olen intohimoinen urheilija. Jos minua ei tavoita puhelimitse, olen todennäköisesti pururadalla, uimahallissa tai pyörälenkillä. Arvaatko lajini?

· Olen toiminut vuokranantajana neljä vuotta. Ensimmäisen vuokralaisen löysivät asuntooni OVV Porin toimisto!

· Tiesiks sää, et mää ole Porist kotosi ja mun Pori murret päivitellään lähes päivittäin asiakkaiden kans. Turun murre ei ole toistaiseksi tarttunut.

· Jos nyt ostaisin sijoitusasunnon, niin se olisi kaksio 50-luvun taloyhtiöstä.

· Keskustelut vuokranantajien kanssa asuntosijoittamisesta ovat yksi tämän työn suola