Yrittäjänä Turussa - OVV Asuntopalvelut

Yrittäjänä Turussa

Johanna Manner ja Sarita Tähti-Riihimäki.  Turun yrittäjiä vuodesta 2020

 

 

Korona antoi mahdollisuuden yrittäjyydelle

Poikkeuksellinen kevät 2020 ja koronatilanne aiheuttivat monelle suomalaiselle haasteita myös työrintamalla. Monet yritykset joutuivat mukauttamaan toimintaansa vallitsevan tilanteen vuoksi. Näin kävi myös Johanna Mantereelle sekä Sarita Tähdelle silloisten päivätöidensä osalta. Heiltä molemmilta löytyi kiinnostusta ja työkokemusta kiinteistönvälitysalalta. Samoihin aikoihin OVV Turun liiketoiminta tuli myyntiin ja tästä innostuneena Johanna ja Sarita laittoivat rattaat pyörimään ja aloittivat OVV Turun yrittäjinä.

– Tässä on nyt meidän tilaisuutemme, totesi korkean työmoraalin omaava Sarita, jonka jälkeen Johanna ja Sarita perustivat osakeyhtiön ja liiketoimintakauppa sinetöitiin.

Kaksikon tavoitteena on luoda OVV Asuntopalveluista entistä tunnetumpi Turun seudulla. Osaamistaan he täydentävät opiskelemalla alan koulutuksissa, kuten kiinteistönvälitykseen suunnattua liiketoiminnan ammattitutkintoa (KiLat). Tämän lisäksi LKV- ja LVV-pätevyydet tulevat tulevaisuudessa löytymään molempien nimien perästä.

– On mahtavaa päästä olemaan osa OVV:n maankattavaa ketjua, joka tarjoaa paljon tukea sekä mahdollisuuksia, iloitsevat Sari ja Johanna yhteisesti.