Palvelut vuokravälitykseen sekä myyntivälitykseen

Palvelut

OVV Asuntopalvelut asuntosijoittajan asialla

OVV Asuntopalvelut –  franchising ketjun yrittäjien ydinliiketoiminta on asuntojen ja toimitilojen vuokraus ja myynti. OVV Asuntopalvelut – Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy kuuluu Investors House Oyj konserniin. Asiakkaina ovat yhtälailla vuokralaiset kuin vuokranantajat, pienet ja suuret yksityisasiakkaat ja yhteisöt kuten yritykset, säätiöt ja rahastot. OVV ketjun yrittäjillä on kunnia-asia palvella kaikkia asiakkaita yhtä suurella pieteetillä asiakaspolun jokaisella askelmalla.

OVV Asuntopalvelut – Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy  tarjoaa sijoitustaloyhtiöille kokonaispalvelua, isännöinti- ja taloushallintopalvelut sekä hallinnointipalvelut. Erikoisosaamistamme on erityisesti sijoittajien omistamat kiinteistöt ja taloyhtiöt. Tarjoamme kokonaisvaltaista kiinteistöjohtamispalveluita ja teemme erilaisia yhteistyöprojekteja yhteisöjen kanssa. Räätälöimme asiakkaan tarpeisiin sopivat ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa.

Ota meihin yhteyttä kun haluat:

Antaa asunnon vuokralle
Antaa toimitilan vuokralle
Vuokrata asunnon
Vuokrata toimitilan
Myydä asunnon
Myydä toimitilan

Kokonaispalvelu yhteisöille, isännöinti- ja taloushallintopalvelut, kiinteistöjohtamispalvelut. Kokoamme asiakkaalle sopivan paketin, asiakkaan tarpeisiin. Ota yhteyttä: tiina.kauttonen@investorshouse.fi

 

.