OVV Asuntopalvelut yrityksenä | Vuokravälitystä vuodesta 1994 alkaen

OVV yrityksenä

OVV Asuntopalvelut asuntosijoittajan asialla

OVV Asuntopalvelut on asuntosijoittajan kiinteistövarallisuuden hoidon valtakunnallinen kumppani. OVV Asuntopalvelut – Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy kuuluu Investors House Oyj konserniin. Asiakkaitamme ovat yksityiset asuntosijoittajat, sijoitusyhtiöt, rahastot, säätiöt sekä taloyhtiöt ja yhteisöt. Palveluitamme ovat vuokravälitys ja myynti, joita hoitavat OVV Asuntopalvelut -ketjun franchising yrittäjät. Heidän palveluistaan löytyy myös vuokravalvonta, hallinointia ja vuokrantakaus yksityisasiakkaille. Sijoitustaloyhtiöille tarjoamme isännöinnin ja hallinnoinnin lisäksi taloushallintoa sekä tarvittaessa myös konsultointia ja kokonaisvaltaista kiinteistöjen asset management palvelua Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy:n yksikössä, jossa palvemme mm. rahastoyhtiöt, säätiöt ja isot yhteisöt.

OVV Asuntopalvelut on juuriltaan Opiskelijoiden vuokravälitys, eli tuttavallisemmin OVV.  Yritys on perustettu 1994, ja sen ydinliiketoimintana asuntojen vuokravälitys. OVV yritysketju toimii franchising periaatteella.  Yrittäjät toimivat Helsingissä / pääkaupunkiseudulla, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kouvolassa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Raumalla, Salossa, Tampereella ja Turussa. Yrittäjät hoitavat toimistoiltaan myös kokonaisia kerrostaloja mm. Pieksämäellä, Rovaniemellä ja Kemijärvellä.

Yrittäjävetoisuuden ansiosta OVV ketju toimii tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti, sillä jokainen yrittäjä tuntee alueensa ja asiakkaansa. OVV:n toiminta on joustavasti sopeutunut alueellisiin eroihin, sillä elämä pääkaupunkiseudulla ei aina ole samanlaista kuin elämä Pohjois- tai Itä-Suomessa. Etsimme jatkuvasti uusia franchising yrittäjiä kasvavaan ketjuumme. Mikäli franchising yrittäjyys kiinnostaa, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

OVV Asuntopalveluiden asiakkaina meillä on lähes 10 000 yksityistä asuntosijoittajaa, yritystä ja yhteisöä. Vuosittain välitämme yli 4 000 vuokra-asuntoa ja toteutamme yhteistyöprojekteja asiakkaidemme kanssa. Palvelumme soveltuvat niin yksityishenkilöille kuin asuntorahastoille, säätiöille, eläkeyhtiöille, yksityisille ja julkisille yhteisöille.

OVV Asuntopalvelut palvelee ympäri Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa usealla paikkakunnalla. (Helsinki ja pk-seutu  HyvinkääJoensuuJyväskyläKuopioLahtiOuluPoriRaumaTampereTurku).

OVV -ketjun franchising yrittäjät muodostavat tehokkaan tiimin, sillä yrittäjät eivät kilpaile keskenään, vaan jokaisen yrittäjän menestys on koko ketjun menestys. Paikallinen yrittäjä tuntee toiminta-alueensa ja tietää miten välitys tehokkaimmin toimii ja osaa antaa hyviä neuvoja tuoton parantamiseen. Turvallisen yhteistyökumppanin kanssa asuntosijoittaja voi tehokkaasti hajauttaa asunto-omistuksia myös useammalle OVV -paikkakunnalle.