OVV yrityksenä

Opiskelijoiden vuokranvälitys, eli tuttavallisemmin OVV on 1994 perustettu perustettu yritys, jonka ydinliiketoimintaa on asuntojen vuokravälitys. Yritys toimii franchising periaatteella ja sen yrittäjät toimivat Helsingissä, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Porissa, Raumalla, Tampereella ja Turussa.

Yrittäjävetoisuuden ansiosta ketju toimii tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti, sillä jokainen yrittäjä tuntee alueensa ja asiakkaansa. OVV:n toiminta on joustavasti sopeutunut alueellisiin eroihin, sillä elämä pääkaupunkiseudulla ei aina ole samanlaista kuin elämä Pohjois- tai Itä-Suomessa. Etsimme jatkuvasti uusia franchising yrittäjiä voimakkaasti kasvavaan ketjuumme. Mikäli franchising yrittäjyys kiinnostaa, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

OVV Asuntopalveluiden asiakkaina meillä on lähes 10 000 yksityistä sijoittajaa, yritystä ja yhteisöä. Vuosittain välitämme  4 000 vuokra-asuntoa ja toteutamme yhteistyöprojekteja asiakkaidemme kanssa. Palvelumme soveltuvat niin yksityishenkilöille kuin asuntorahastoille, säätiöille, eläkeyhtiöille, yksityisille ja julkisille yhteisöille.

OVV Asuntopalvelut palvelee ympäri Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa 11 paikkakunnalla. (Helsinki ja pk-seutu  HyvinkääJoensuuJyväskyläKuopioLahtiOuluPoriRaumaTampereTurku).

OVV -yrittäjät muodostavat tehokkaan tiimin, sillä yrittäjät eivät kilpaile keskenään, vaan jokaisen yrittäjän menestys on koko ketjun menestys. Paikallinen yrittäjä tuntee toiminta-alueensa ja tietää miten välitys tehokkaimmin toimii ja osaa antaa hyviä neuvoja tuoton parantamiseen. Turvallisen yhteistyökumppanin kanssa asuntosijoittaja voi tehokkaasti hajauttaa asunto-omistuksia myös useammalle OVV -paikkakunnalle.

Ketjun toimitusjohtaja on Marita Polvi-Lohikoski.
Yhteystiedot: marita.polvi-lohikoski (a) ovv.com
Puh: 044 231 8648