OVV yrityksenä

OVV Asuntopalvelut asuntosijoittajan asialla

OVV Asuntopalvelut on asuntosijoittajan kiinteistövarallisuuden hoidon valtakunnallinen kumppani. Asiakkaitamme ovat yksityiset asuntosijoittajat, sijoitusyhtiöt ja -rahastot sekä taloyhtiöt ja yhteisöt. Palveluitamme ovat vuokravälitys ja myynti, joita hoitavat OVV -ketjun franchising yrittäjät. Heidän palveluistaan löytyy myös vuokravalvontaa, hallinointia ja vuokrantakaus yksityisasiakkaille. Sijoitustaloyhtiöille tarjoamme isännöinnin ja hallinnoinnin lisäksi taloushallintoa sekä tarvittaessa myös konsultointia.

OVV Asuntopalvelut on juuriltaan Opiskelijoiden vuokravälitys, eli tuttavallisemmin OVV.  Yritys on perustettu 1994, ja sen ydinliiketoimintana asuntojen vuokravälitys. OVV yritysketju toimii franchising periaatteella.  Yrittäjät toimivat Helsingissä / pääkaupunkiseudulla, Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Raumalla, Tampereella ja Turussa. Yrittäjät hoitavat toimistoiltaan myös kokonaisia kerrostaloja mm. Pieksämäellä, Rovaniemellä ja Kemijärvellä. Pystymme tarjoamaan palveluita myös Seinäjoella ja Vaasassa.

Yrittäjävetoisuuden ansiosta OVV ketju toimii tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti, sillä jokainen yrittäjä tuntee alueensa ja asiakkaansa. OVV:n toiminta on joustavasti sopeutunut alueellisiin eroihin, sillä elämä pääkaupunkiseudulla ei aina ole samanlaista kuin elämä Pohjois- tai Itä-Suomessa. Etsimme jatkuvasti uusia franchising yrittäjiä kasvavaan ketjuumme. Mikäli franchising yrittäjyys kiinnostaa, ota yhteyttä niin kerromme lisää!

OVV Asuntopalveluiden asiakkaina meillä on lähes 10 000 yksityistä asuntosijoittajaa, yritystä ja yhteisöä. Vuosittain välitämme yli 4 000 vuokra-asuntoa ja toteutamme yhteistyöprojekteja asiakkaidemme kanssa. Palvelumme soveltuvat niin yksityishenkilöille kuin asuntorahastoille, säätiöille, eläkeyhtiöille, yksityisille ja julkisille yhteisöille.

OVV Asuntopalvelut palvelee ympäri Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa 11 paikkakunnalla. (Helsinki ja pk-seutu  HyvinkääJoensuuJyväskyläKuopioLahtiOuluPoriRaumaTampereTurku).

OVV -ketjun franchising yrittäjät muodostavat tehokkaan tiimin, sillä yrittäjät eivät kilpaile keskenään, vaan jokaisen yrittäjän menestys on koko ketjun menestys. Paikallinen yrittäjä tuntee toiminta-alueensa ja tietää miten välitys tehokkaimmin toimii ja osaa antaa hyviä neuvoja tuoton parantamiseen. Turvallisen yhteistyökumppanin kanssa asuntosijoittaja voi tehokkaasti hajauttaa asunto-omistuksia myös useammalle OVV -paikkakunnalle.

OVV ketjun toimitusjohtaja on Marita Polvi-Lohikoski.
Yhteystiedot: marita.polvi-lohikoski (a) ovv.com
Puh: 044 231 8648