Yrittäjänä Tampereella - OVV Asuntopalvelut

Yrittäjänä Tampereella

”Rohkeasti vaan mukaan. Tässä on niin hyvä porukka takana. Kaikki tekee suurella intohimolla ja sydämellä tätä hommaa.”

– Päivi Ronkainen. Tampereen yrittäjä.

 

 

”Vaihteleva työ ja työajat, ihmisten kanssa oleminen. Se on tässä työssä parasta.”

–Julie Lahdelma. Tampereen yrittäjä.

 

 

Joskus työharjoittelu voi johtaa yrittäjyyteen. Näin kävi Tampereen uusina yrittäjinä ensimmäinen marraskuuta 2018 aloittaneille Julie Lahdelmalle ja Päivi Ronkaiselle. Kumpikin suoritti tradenomi opintojensa harjoittelujakson Tampereen OVV Asuntopalveluille. Työharjoittelut johtivat vakinaisiin työsuhteisiin ja lopulta, useita vuosia myöhemmin Tampereen yritystoiminnan ostamiseen.

OVV Asuntopalveluiden Tampereen toimisto vuokraa ja myy asuntoja Tampereen lisäksi myös Hämeenlinnassa, Vaasassa, Seinäjoella, sekä kaikissa Pirkanmaan kunnissa. Toimialue on todella laaja. Yrittäjämäisesti aina työhönsä suhtautunut Julie ei usko työnsä muuttuvan merkittävästi yrittäjäksi siirtymisen jälkeen. Hän on tottunut tekemään pitkiä päiviä. ”Kun työ on mieluisaa, ei työtunteja laske.” hän sanoo.

Yrittäjäkaksikon tulevaisuuden roolijako on selkeä. Tradenomi tutkinnon lisäksi LKV, LVV, Kiat pätevyydet omaava Julie Lahdelma aikoo keskittyä sijoitusasuntojen myynnin kehittämiseen ja kasvattamiseen. Päivi Ronkainen (tradenomi, LVV ja Kiat) keskittyy puolestaan asuntovuokrausliiketoiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Hän näkee erityisen mielenkiintoisena suuret uudiskohdeprojektit.

Alalla pitkään olleille Julielle ja Päiville yrittäjyys on aina ollut suunnitelmissa. Uusille alaa harkitseville he vakuuttavat alalla riittävän töitä. He näkevät vuokralla asumisen suosion kasvavan tulevaisuudessa ja nousevan valtakunnalliseksi trendiksi. Etenkin Tampere on kasvava, vetovoimainen kaupunki. OVV Asuntopalvelujen ketjujohto saa yrittäjäkaksikolta kehuja. Ketjujohto tukee ja kuuntelee yrittäjiä. Vuokranvälittäjän työ itsessään vaatii oikeanlaista asennetta, mutta työn oppii parhaiten tekemällä. Työ sopii sellaiselle, joka haluaa tehdä työtä itselleen ja toteuttaa omia unelmiaan.

Lue lisätietoja OVV-franchising yrittäjyydestä tai täytä taustatietolomake niin olemme sinuun yhteydessä.