Yrittäjänä Joensuussa - OVV Asuntopalvelut

Yrittäjänä Joensuussa

”Ketjuyrittäjyys on parasta. Saa tehdä hommia omalla tavallaan ja samalla on toisten yrittäjien tuki.”

-Satu Lukin, Joensuun yrittäjä

 

Yksi OVV Asuntopalvelut franchising-ketjun aktiivisimmista toimipisteistä sijaitsee Joensuussa. Siellä yrittäjänä toimii diplomi-insinööri Satu Lukin. Hänen tiensä yrittäjäksi kulki Etelä-Suomen ja Nokia Networksin kautta. Hän toimi Nokia Networksilla useissa tehtävissä, jotka antoivat vahvan perustan yrittäjyyteen.

Vuonna 2005, kun Nokia Networks uraa oli takana yli kahdeksan vuotta, alkoi kypsyä idea uravaihdoksesta. Satu alkoi etsiä myytävänä olevia yrityksiä, kunnes myynti-ilmoitus OVV asuntopalveluiden Joensuun toimipisteestä tuli vastaan. Satu osti yrityksen ja rupesi pyörittämään sitä edeltäjänsä tavoin yksin. Työtä riitti ja sitä tehtiin yötä päivää. Iltaisin kaaduttiin sänkyyn. Apuja löytyi ensi hätään harjoittelijoista, joista myöhemmin palkattiin toinen ensimmäiseksi työntekijäksi. Työntekijöiden myötä liiketoiminta lähti kasvamaan entistä nopeammin ja sitä myötä Satu uskalsi rekrytoida lisää työntekijöitä. Tällä hetkellä Joensuun toimipisteessä työskentelee Sadun lisäksi kolme vakituista työntekijää ja osa-aikaisia työntekijöitä tarpeen mukaan.

Kysyttäessä mietteitä menneiltä vuosilta Satu vastaa uranvaihdoksen olleen onnistunut ja kannattava. ”Työ on ihanaa, jokainen päivä on erilainen.” hän sanoo.

”Ehdottomasti kannattaa lähteä tälle toimialalle. Tämä on tulevaisuuden toimiala.” hän lisää, lähettäen samalla terveisensä OVV franchising-yrittäjyyttä suunnitteleville. Toki työssä viihtymiseen vaikuttaa paljon myös kaupunki missä yrittäjä toimii. Joensuu on vireä kaupunki, johon monen muun kaupungin tavoin rakennetaan paljon. Asuntosijoittaminen on suosittua, mikä tarkoittaa, että töitä riittää.

 

Lue lisätietoja OVV-franchising yrittäjyydestä tai täytä taustatietolomake niin olemme sinuun yhteydessä.