Vuokralaisille - OVV Asuntopalvelut

Vuokralaisille

OVV Asuntopalvelut (OVV) on valtakunnallinen vuokra-asuntojen välitysketju, joka toimii 11 paikkakunnalla. Välitämme vuokra-asuntoja sekä opiskelijoille että työssäkäyville henkilöille unohtamatta yrityksiä ja eläkeläisiä, yksin asuvista perheisiin.

Autamme sopivan vuokra-asunnon löytämisessä. Asunnon hakijana saat henkilökohtaista, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua OVV Asuntopalveluiden toimistoissa ympäri Suomen. Palvelemme kaikessa asunnon vuokraamiseen ja vuokralla asumiseen liittyvissä asioissa koko vuokrasuhteen ajan, ja kauttamme onnistuu muun muassa sähkösopimuksen ja kotivakuutuksen tilaaminen uuteen kotiin.

Oikealta löytyvien linkkien kautta löydät muun muassa hyödyllistä tietoa vuokralla asumisesta ja valmiita lomakkeita muuttamisen ja asumisen tueksi. Voit myös tehdä ilmaisen Hakuvahdin, jonka avulla saat tiedot vapautuvista asunnoista suoraan sähköpostiisi.

Useimmiten välityspalkkion maksaa vuokranantaja. Etsiessäsi asuntoa Joensuusta, Kuopiosta tai pääkaupunkiseudulta, voit tehdä myös toimeksiantosopimuksen asunnon hakemiseksi. Tällöin asunnon löytyessä vuokralainen maksaa välityspalkkion. Katso vuokralaisen toimeksiannosta lisää oman kaupunkisi sivuilta.