OVV Välityspalvelu

Takuu ensimmäisen vuoden vuokralle ja palvelutakuu koko vuokrasuhteen ajalle.

OVV toimii 11 paikkakunnalla Suomen kasvukeskuksissa. Jokaista toimistoa vetää yrittäjä, jolle on tärkeää asiakastyytyväisyys ja tehokas nopea asiakaspalvelu. Yrittäjävetoisuus takaa toiminnan ripeyden ja ketteryyden.

OVV välittää vuokralaisen huolellisesti tarkistaen vuokralaisen luottotiedot ja harkiten vuokralaisen kokonaistilannetta. Vuokranantaja tekee kuitenkin varsinaisen vuokralaisen valinnan. OVV ohjeistaa vuokralaisen ja vuokranantajan hyvään vuokrasuhteeseen ja huolehtii, että vuokrasuhde alkaa hyvin ja onnistuneen vuokrasuhteen edellytyksen syntyvät.

OVV ei koskaan jätä asiakasta selviämään ongelmista yksin. Vaikka vuokrasuhteen alussa kaikki näyttää hyvältä, elämäntilanteet voivat muuttua ja silloin on tärkeää nopea reagointi. Muutoksia voi syntyä niin vuokralaiselle kuin vuokranantajallekin ja on tärkeää, että asiat hoidetaan ripeästi Hyvän Vuokratavan mukaisesti.

OVV vastaa vuokralaisen vuokrasta ensimmäisen vuoden ajan – mikäli vuokralainen ei maksa vuokraa, OVV maksaa. Vuokranantajan tarvitsee ainoastaan ilmoittaa OVV:lle kuun 10. – 20. pvä puuttuvasta vuokrasta ja OVV maksaa vuokran 10 päivän kuluessa. Tarvittaessa OVV vaihtaa vuokralaisen, mutta tästä ei synny vuokranantajalle ylimääräisiä kuluja. Teemme hyvää työtä ja uskallamme taata työmme laadun!

Asiakkaan tarpeen mukaisesti vuokravälitys on mahdollisuus valita ilman vuokratakausta, jolloin hinta on vain 1kk vuokran suuruinen.

Välityspalkkio

1,24 x kk-vuokra (sis. alv 24%).

Välityspalkkio ilman vuokratakuuta on 1kk vuokra (sis. alv 24%).