Katso vuokrakohteemme tästä

OVV Asuntopalvelut Kuopio

(Pirent LVV Oy
Y-tunnus 1913155-3)

Poikkeusaukioloaika
Toimistomme on poikkeuksellisesti suljettuna perjantain 22.9.

Avoinna
ma-pe klo 9-16

Puijonkatu 16
70110 Kuopio

Yhteydenotot
017 363 5566
044 363 5561
kuopio@ovv.com

Tekstiviestit:
050-902 0037

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Olemme toimineet Kuopiossa vuodesta 1999 ja aikaisemmin toimimme nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Välitämme vuokra-asuntoja Kuopiossa ja Siilinjärvellä sekä niiden lähialueilla, niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin.

Asuntojen vuokrausta hoitavat

Ronja Reinikainen
Toimitusjohtaja
Vastaava hoitaja
Vuokravälittäjä, LVV
044 363 5575
ronja.reinikainen@ovv.com
Inkeri Palmio
LKV, KiAT, LVV
044 363 5567
inkeri.palmio@ovv.com
Anna Lievonen
Vuokravälittäjä, LVV
markkinointivastaava
044 363 5568
anna.lievonen@ovv.com
Sini-Tuuli Mäkinen
Vuokravälittäjä, LVV
044 363 5564
sinituuli.makinen@ovv.com
Mariia Ikonen
Vuokravälittäjä, LVV
044 363 5585
kuopio@ovv.com
Pirjo Timonen
Yrittäjä, LKV, KiAT, LVV
044 363 5565
pirjo.timonen@ovv.com
Tavattavissa vain maanantaisin
(tai sopimuksen mukaan)

OVV Asuntomyynti Kuopio Oy
(Y-tunnus 2743918-7)

Puijonkatu 16
70110 Kuopio

Avoinna
ma-pe klo 9-16

Yhteydenotot
017 363 5566
inkeri.palmio@ovv.com
myynti.kuopio@ovv.com

Sijoitusasuntojen myyntiä hoitavat

Inkeri Palmio
Toimitusjohtaja
Vastaava hoitaja
LKV, KiAT, LVV
044 363 5567
inkeri.palmio@ovv.com
Mariia Ikonen
Myyntineuvottelija
LVV
044 363 5585
myynti.kuopio@ovv.com
Pirjo Timonen
LKV, KiAT, LVV
Kiinteistönvälittäjä
044 363 5565
pirjo.timonen@ovv.com

Etsitkö vuokra-asuntoa?

Tahdotko päästä “jonon ohi” ja ilmoituksen vapautuvista asunnoista ensimmäisten joukossa? Tekemällä toimeksiannon asunnon hakuun saat parhaat mahdollisuudet juuri toiveidesi mukaisen asunnon löytymiseen. Voit tehdä toimeksiannon helposti alla olevasta linkistä, minkä jälkeen saat asuntotarjoukset suoraan sähköpostiisi. Toimeksiannon tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme asuntoja eikä toimeksiannon lopettaminen maksa mitään. Maksat välityspalkkion vain, jos haluat vuokrata asunnon, jota markkinoidaan vain toimeksiannon tehneille hakijoille. Välityspalkkio on opiskelijoille 85% kk:n vuokrasta ja muille 95%. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%. Mikäli kiinnostut asunnosta, jonka välityspalkkion maksaa vuokranantaja, et maksa välityspalkkiota. Toimeksiannon tekemällä saat tiedon kaikista asunnoista, joihin etsitään vuokralaista.

Tee vuokralaistoimeksianto

Mikäli et halua tehdä toimeksiantosopimusta, voit tehdä hakuvahdin ja saat sähköpostiisi aina tiedon asunnoista, joihin vuokranantaja on tehnyt toimeksiannon. Vuokranantaja maksaa välityspalkkion eikä sinulle tule mitään kuluja. Hakuvahdin tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme kohteita eikä hakuvahdin lopettaminen maksa mitään.

Tee hakuvahti

Etsitkö vuokralaista?

Etsiessäsi asuntoosi vuokralaista, voit tehdä toimeksiannon ottamalla yhteyttä suoraan toimistoomme tai täyttämällä lomakkeen alla olevasta linkistä. Kun vuokranantaja tekee toimeksiantosopimuksen, asuntoa markkinnoidaan tehokkaasti nettisivuillamme, Vuokraovi.com -palvelussa sekä toimistollamme. Palvelumme ei rajoitu sopimuksen tekoon, vaan autamme ja neuvomme vuokranantajaa koko vuokrasuhteen ajan myös ongelmatilanteissa. Kiinnitämme mylös erityistä huomiota vuokrasopimuksen oikeellisuuteen ja siihen, että ohjeistamme vuokralaisen vuokrasuhteeseen. Välityspalkkiomme vuokranantajalle on 1,24 x kk-vuokra (sisältäen vuokratakauksen vuoden ajaksi) tai 1 x kk-vuokra (ilman takausta), sis. alv. Katso vuokrauspalvluidemme sisällöstä lisää hinnasto-osiosta.

Tee toimeksianto

Kuopiossa asuntoa on mahdollista markkinoida myös vain vuokralaistoimeksiannon tehneille asunnon hakijoille, ja mikäli vuokralainen löytyy, välityspalkkiota ei veloiteta vuokranantajalta. Mikäli suppealla haulla ei löydy vuokralaista, vuokralaisen etsinnästä voi ja kannattaa tehdä toimeksianto, jolloin asuntoa markkinoidaan laajalla haulla ja välityspalkkion maksaa vuokranantaja, kun sopiva vuokralainen on löytynyt.

Haluatko myydä sijoitusasuntosi?

Kun sijoitusasunnosta on aika luopua, hoidamme myös osakehuoneiston myynnin. Olemme erikoistuneet sijoitusasuntojen myyntiin ja tunnemme yleensä entuudestaan huoneiston ja taloyhtiön. Välityspalkkiomme on 2 % velattomasta kauppahinnasta, minimi 2500 €. Mikäli asuntoon ei löydy ostajaa toivottuun hintaan, veloitamme vain syntyneet isännöitsijätoimiston perimät kulut, ja voimme joustavasti ottaa asunnon vuokraukseen.

Vuokravälityspalvelu - takauksella tai ilman

Vuokravälityspalvelu on toimintamme ydin, ja sen voit valita joko sisältäen vuokratakauksen vuodeksi, tai ilman takausta. Mikäli valitset takauksen sisältävän vuokravälityspalvelun, takaamme vuokran vuoden ajan vuokrasuhteen alusta lukien – mikäli vuokralainen ei maksa vuokraansa, me maksamme.

Molemmissa tapauksissa palvelu sisältää:

- Kohteeseen tutustuminen, huoneiston kuvaaminen sekä tarvittaessa vuokratason arviointi
- Markkinointi Internetissä ja toimiston ikkunassa ym. (edellyttää vuokranantajan tekemää toimeksiantoa vuokrauksesta)
- Taloyhtiötietojen tarkistaminen
- Huoneiston esittelyt (edustajamme näytöllä mukana)
- Luottotietojen tarkistaminen ja hakijoiden haastattelu
- Vuokrasopimuksen laadinta ja alkuperäiskappaleen säilytys liitteineen
- Vuokravakuuden suorituksen valvominen, kotivakuutuksen valvominen vuokrasuhteen alkaessa
- Avainten vastaanotto ja luovutus tai sopiminen muista järjestelyistä
- Vuokralaisen ohjeistaminen vuokrasuhteeseen (vuokrasuhteen velvollisuudet ja oikeudet, taloyhtiön järjestyssäännöt ja toimintatavat, muuttoilmoitusten tekeminen yms.)
- Yleinen/oikeudellinen neuvonta vuokrausasioissa koko vuokrasuhteen ajan
- Mahdollisten häiriötilanteitten hoito, vuokrakorotusten hoito sopimuksen mukaisesti

Hinta (1.1.2017 alkaen)
Välityspalkkio vuoden kestävällä vuokratakauksella on 1,24 x kk:n vuokra (sis. alv 24%).
Välityspalkkio ilman takausta on 1 x kk-vuokra (sis. alv 24%).

Mikäli asuntoa markkinoidaan vain vuokralaistoimeksiannon tehneille hakijoillemme, vuokralaisen löytyessä välityspalkkion maksaa vuokralainen.

Lyhyet vuokrasuhteet

Joskus on tarpeen vuokrata asunto lyhyemmäksi aikaa kuin vuodeksi. Jos vuokralaista tarvitaan vain kesäajaksi tai putkiremontin alkuun, välityspalkkiomme joustaa tilanteen mukaan, vaikka usein työmme onkin näissä haastavissa tilanteissa moninkertainen. Alle 4kk:n vuokrasuhteiden välityksestä ja sopimusten teosta veloitamme 300€.

KokonaisPalvelu - hoidamme asuntoasi kuin omaamme

Vuokravälityspalvelun lisäksi voit sopia KokonaisPalvelusta, jolla voit siirtää meille sijoitusasuntosi hoitoon liittyvät asiat hyvinkin laajasti. Vuokrasuhteen hoito vaatii sosiaalisia taitoja ja vaivannäköä, ja tämän voi ulkoistaa meille. Edellytys on ainoastaan, että vuokralainen on OVV:n valitsema, ja että palvelusta on sovittu etukäteen välityksen alkaessa. Räätälöimme tarvittaessa palvelun asiakkaan toiveen mukaan.

KokonaisPalvelu sisältää:

- Vuokralaisen irtisanomisten vastaanotto ja uuden välityksen nopea käynnistäminen
- Vuokranantajan toiveiden mukaisen vuokralaisen valinta
- Vuokranmaksun seuranta ja laiminlyönneistä huomauttaminen, vuokratakaus – jos vuokralainen ei maksa, me maksamme
- Vuokrankorotusten hoitaminen vuokranantajan toiveiden mukaan
- Yhteydenpito isännöitsijään/taloyhtiöön
- Taloyhtiön ja remontointipäätösten seuranta
- Asunnon korjaustarpeiden seuraaminen
- Asunnon muuttotarkastus sekä vuositarkistukset sisältäen kirjallisen raportin kuvineen

Hinta (1.1.2017 alkaen)
Kuukausiveloitus on 5% /kk-vuokra, joka laskutetaan kerran vuodessa. Asuntoa vuokrattaessa välityspalkkio 90% kk:n vuokrasta (norm. 1 x kk-vuokra).

Lisäksi voimme sovittaessa hoitaa yhtiövastikkeen, vesimaksujen tms. taloyhtiösuoritusten maksamisen (lisämaksu 5 €/kk)

Sijoitusasuntojen myyntipalvelu - kun asunnosta on aika luopua

Myyntivälityspalkkiomme on 2% velattomasta kauppahinnasta, minimi 2500€. Myyntipalkkion lisäksi veloitamme vain tarvittavat markkinointi- ja asiakirjakulut (isännöitsijätodistus, pohjapiirustus, asunnon kuvaus yms.), kuitenkin enintään 400€. Mikäli asuntoon ei löydy ostajaa toivottuun hintaan, veloitamme vain syntyneet isännöitsijätoimiston perimät kulut, ja voimme joustavasti ottaa asunnon vuokraukseen.

Vuokrasopimuksen kirjoituspaketti

Kun sinulla on oma vuokralaisehdokas, mutta haluat varmistaa että kaikki menee oikein ja lainmukaisesti, voimme tehdä pelkän vuokrasopimuksen kirjoituksen. Palvelu sisältää luottotietojen tarkastuksen, vuokrasopimuksen laadinnan, vuokravakuuden ja kotivakuutuksen valvonnan sekä vuokralaisen ohjeistamisen vuokrasuhteeseen (vuokrasuhteen velvollisuudet ja oikeudet, taloyhtiön järjestyssäännöt ja toimintatavat, muuttoilmoitusten tekeminen ja muut velvoitteet). Palvelu ei sisällä häiriötilanteiden hoitoa, niistä veloitamme erikseen tapauskohtaisesti.

Hinta
250€ /sopimus

Vuokrasuhteen purkupaketti

Mikäli itse vuokraamasi asunnon vuokralaisen kanssa on asumiseen tai vuokranmaksuun liittyviä häiriöitä, ja kaipaat ammattilaisen apua varoituksen laatimiseen ja/tai vuokrasuhteen päättämiseen, hoidamme prosessin asiaankuuluvin menetelmin. Purkupaketti sisältää tilanteen kartoituksen ja oikean toimintatavan valinnan yhdessä vuokranantajan kanssa; vuokralaisen kontaktoinnin ja häiriötilanteissa isännöitsijän ja/tai taloyhtiön hallituksen puheenjohtajan kontaktoinnin, tarvittaessa naapureiden haastattelun ja käynnin huoneistossa, sekä varoituksen tai purun laatimisen tarvittaessa käräjäoikeuteen asti. Palvelu sisältää myös toimenpiteistä raportoinnin vuokranantajalle, isännöitsijälle ja/tai puheenjohtajalle.

Hinta
250€ (muihin kuin OVV:n välittämiin vuokrasuhteisiin)

Muutto- ja siivoustarkistukset

Sopimuksen mukaisesti teemme asuntoon muuttotarkistuksen, jolloin otamme asunnosta tarkat kuvat ja laadimme kirjallisen raportin. Kun tarkistus on tehty vuokrasuhteen alussa, siihen on helppo verrata tilannetta vuokrasuhteen päättyessä. Voimme sopimuksesta tehdä myös pelkän tupa- ja siisteystarkistuksen, jossa katsotaan että pois lähtevä vuokralainen on tehnyt sovitun loppusiivouksen, ohjeistetaan tarvittaessa siivoustason parantamiseen ja neuvotellaan osapuolten kesken ammattisiistijän käytöstä tai siivouskorvauksesta. Palvelun voi tilata erikseen.

Hinta
Muuttotarkistus alkaen 150€ (sis. raportin ja kuvauksen)
Tupa- ja siisteystarkistus 100€ (tarkistetaan että ohjeen mukainen siivous on tehty)

Asunnon vuositarkistus

Tarkistuksessa tarkastetaan silmämääräisesti kosteiden tilojen kunto mahdollisten kosteus- ym. vaurioiden ehkäisemiseksi, arvioidaan asunnon hoitoa ja tarvittaessa ohjeistetaan vuokralainen siivoustason parantamiseksi. Palvelun voi pyytää erikseen.

Hinta
Vuositarkistus 100 €/kerta (sis. raportin)

Vuokrankorotuksen laadinta ja postitus

Laskemme ja sovimme vuokranantajan kanssa vuokrasopimuksen mukaisen korotuksen määrän, laadimme kirjallisen vuokrankorotusilmoituksen ja toimitamme sen vuokralaiselle sekä vuokranantajalle.

Hinta
20 €/korotus + postituskulut 5,50 €
(Vuokranantajan maksettua välityspalkkion sisältyy vuokrauspalveluun veloituksetta)

Konsultointi ja arviokirjat

Pääsääntöisesti opastamme ja neuvomme veloituksetta. Kirjallisen arviokirjan ja raportin laadinnasta (kuolinpesää tai verottajaa varten) veloitamme alkaen 350€ (asunto-osakkeet). Muun konsultoinnin hinta on 85€ /tunti.

Laskutuslisä

5,00 €

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron (24%).