Katso vuokrakohteemme tästä

OVV Asuntopalvelut Kuopio

POIKKEUSAUKIOLO
Toimistomme sulkeutuu torstaina 13.10. jo klo 16:00.

(Pirent LVV Oy
Y-tunnus 1913155-3)

Avoinna
ma-pe klo 9-17

Puijonkatu 16
70110 Kuopio

Yhteydenotot
017 363 5566
044 363 5561
kuopio@ovv.com

Tekstiviestit:
050-902 0037

Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa!

Olemme toimineet Kuopiossa vuodesta 1999 ja aikaisemmin toimimme nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Välitämme vuokra-asuntoja Kuopiossa ja Siilinjärvellä sekä niiden lähialueilla, niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin.

Asuntojen vuokrausta hoitavat

NET_R2C8970_Ronja Reinikainen
Toimitusjohtaja
Vastaava hoitaja
Vuokravälittäjä, LVV
044 363 5575
ronja.reinikainen@ovv.com
Taru Lintunen
Vuokravälittäjä, LVV
044 363 5570
taru.lintunen@ovv.com
net-mAnna Lievonen
Vuokraneuvottelija,
markkinointivastaava
044 363 5568
anna.lievonen@ovv.com
NET_R2C8959_mMariia Ikonen
Vuokravälittäjä, LVV
017 363 5566
NET_R2C8945_mSini-Tuuli Mäkinen
Vuokraneuvottelija
017 363 5566

OVV Asuntomyynti Kuopio Oy
(Y-tunnus 2743918-7)

Puijonkatu 16
70110 Kuopio

Avoinna
ma-pe klo 9-17

Yhteydenotot
017 363 5566
jani.paananen@ovv.com
pirjo.reinikainen@ovv.com

Sijoitusasuntojen myyntiä ja vuokrausta hoitavat

net--5mPirjo Reinikainen
Yrittäjä
Vastaava hoitaja
LKV, KiAT, LVV
044 363 5565
pirjo.reinikainen@ovv.com
Jani Paananen
Kiinteistövälittäjä, LKV
044 363 5585
jani.paananen@ovv.com
Inkeri Palmio
Kiinteistövälittäjä
LKV, KiAT, LVV

Etsitkö vuokra-asuntoa?

Tahdotko päästä “jonon ohi” ja ilmoituksen vapautuvista asunnoista ensimmäisten joukossa? Tekemällä toimeksiannon asunnon hakuun saat parhaat mahdollisuudet juuri toiveidesi mukaisen asunnon löytymiseen. Voit tehdä toimeksiannon helposti alla olevasta linkistä, minkä jälkeen saat asuntotarjoukset suoraan sähköpostiisi. Toimeksiannon tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme asuntoja eikä toimeksiannon lopettaminen maksa mitään. Maksat välityspalkkion vain, jos haluat vuokrata asunnon, jota markkinoidaan vain toimeksiannon tehneille hakijoille. Välityspalkkio on opiskelijoille 85% kk:n vuokrasta ja muille 95%. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%. Mikäli kiinnostut asunnosta, jonka välityspalkkion maksaa vuokranantaja, et maksa välityspalkkiota. Toimeksiannon tekemällä saat tiedon kaikista asunnoista, joihin etsitään vuokralaista.

Tee vuokralaistoimeksianto

Mikäli et halua tehdä toimeksiantosopimusta, voit tehdä hakuvahdin ja saat sähköpostiisi aina tiedon asunnoista, joihin vuokranantaja on tehnyt toimeksiannon. Vuokranantaja maksaa välityspalkkion eikä sinulle tule mitään kuluja. Hakuvahdin tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme kohteita eikä hakuvahdin lopettaminen maksa mitään.

Tee hakuvahti

Etsitkö vuokralaista?

Etsiessäsi asuntoosi vuokralaista, voit tehdä toimeksiannon ottamalla yhteyttä suoraan toimistoomme tai täyttämällä lomakkeen alla olevasta linkistä. Kun vuokranantaja tekee toimeksiantosopimuksen, asuntoa markkinnoidaan tehokkaasti nettisivuillamme, Vuokraovi.com -palvelussa sekä toimistollamme. Palvelumme ei rajoitu sopimuksen tekoon, vaan autamme ja neuvomme vuokranantajaa koko vuokrasuhteen ajan myös ongelmatilanteissa. Kiinnitämme mylös erityistä huomiota vuokrasopimuksen oikeellisuuteen ja siihen, että ohjeistamme vuokralaisen vuokrasuhteeseen. Välityspalkkiomme vuokranantajalle on 95% kk:n vuokrasta (sis. alv). Mikäli tahdot lisäksi takauksen vuodeksi tai pidemmäksi ajaksi, voit valita TäysTakauksen tai KokonaisPalvelun, jolloin takaamme vuokran välittämältämme vuokralaiselta. Katso vuokrauspalvluidemme sisällöstä lisää hinnasto-osiosta.

Tee toimeksianto

Kuopiossa asuntoa on mahdollista markkinoida myös vain vuokralaistoimeksiannon tehneille asunnon hakijoille, ja mikäli vuokralainen löytyy, välityspalkkiota ei veloiteta vuokranantajalta. Mikäli suppealla haulla ei löydy vuokralaista, vuokralaisen etsinnästä voi ja kannattaa tehdä toimeksianto, jolloin asuntoa markkinoidaan laajalla haulla ja välityspalkkion maksaa vuokranantaja, kun sopiva vuokralainen on löytynyt.

Haluatko myydä sijoitusasuntosi?

Kun sijoitusasunnosta on aika luopua, hoidamme myös osakehuoneiston myynnin. Olemme erikoistuneet sijoitusasuntojen myyntiin ja tunnemme yleensä entuudestaan huoneiston ja taloyhtiön. Välityspalkkiomme on 2 % velattomasta kauppahinnasta, minimi 2500 €. Mikäli asuntoon ei löydy ostajaa toivottuun hintaan, veloitamme vain syntyneet isännöitsijätoimiston perimät kulut, ja voimme joustavasti ottaa asunnon vuokraukseen.

Vuokravälityspalvelu

Palvelu sisältää:

- Kohteeseen tutustuminen, huoneiston kuvaaminen sekä tarvittaessa vuokratason arviointi
- Markkinointi Internetissä ja toimiston ikkunassa ym. (edellyttää vuokranantajan tekemää toimeksiantoa vuokrauksesta)
- Taloyhtiötietojen tarkistaminen
- Huoneiston esittelyt (edustajamme näytöllä mukana)
- Luottotietojen tarkistaminen ja hakijoiden haastattelu
- Vuokrasopimuksen laadinta ja alkuperäiskappaleen säilytys liitteineen
- Vuokravakuuden suorituksen valvominen, kotivakuutuksen valvominen vuokrasuhteen alkaessa
- Avainten vastaanotto ja luovutus tai sopiminen muista järjestelyistä
- Vuokralaisen ohjeistaminen vuokrasuhteeseen (vuokrasuhteen velvollisuudet ja oikeudet, taloyhtiön järjestyssäännöt ja toimintatavat, muuttoilmoitusten tekeminen yms.)
- Yleinen/oikeudellinen neuvonta vuokrausasioissa koko vuokrasuhteen ajan
- Mahdollisten häiriötilanteitten hoito, vuokrakorotusten hoito sopimuksen mukaisesti

Hinta
Välityspalkkimme on 95% kk:n vuokrasta (sis. alv 24%). Mikäli asuntoa markkinoidaan vain vuokralaistoimeksiannon tehneille hakijoillemme, vuokralaisen löytyessä välityspalkkion maksaa vuokralainen.

Lyhyet vuokrasuhteet

Joskus on tarpeen vuokrata asunto lyhyemmäksi aikaa kuin vuodeksi. Jos vuokralaista tarvitaan vain kesäajaksi tai putkiremontin alkuun, välityspalkkiomme joustaa tilanteen mukaan, vaikka usein työmme onkin näissä haastavissa tilanteissa moninkertainen. Alle 4kk:n vuokrasuhteiden välityksestä ja sopimusten teosta veloitamme 300€.

KokonaisPalvelu

Vuokravälityspalvelun lisäksi voit sopia KokonaisPalvelusta, jolla voit siirtää meille sijoitusasuntosi hoitoon liittyvät asiat hyvinkin laajasti. Vuokrasuhteen hoito vaatii sosiaalisia taitoja ja vaivannäköä, ja tämän voi ulkoistaa meille. Edellytys on ainoastaan, että vuokralainen on OVV:n valitsema, ja että palvelusta on sovittu etukäteen välityksen alkaessa. Räätälöimme tarvittaessa palvelun asiakkaan toiveen mukaan.

KokonaisPalvelu sisältää:

- Vuokralaisen irtisanomisten vastaanotto ja uuden välityksen nopea käynnistäminen
- Vuokranantajan toiveiden mukaisen vuokralaisen valinta
- Vuokranmaksun seuranta ja laiminlyönneistä huomauttaminen, vuokratakaus – jos vuokralainen ei maksa, me maksamme
- Vuokrankorotusten hoitaminen vuokranantajan toiveiden mukaan
- Yhtiövastikkeen, vesimaksujen tms. taloyhtiösuoritusten maksaminen sovittaessa
- Yhteydenpito isännöitsijään/taloyhtiöön
- Taloyhtiön ja remontointipäätösten seuranta
- Asunnon korjaustarpeiden seuraaminen
- Asunnon muuttotarkastus sekä vuositarkistukset sisältäen kirjallisen raportin kuvineen

Hinta
Veloitus on kiinteä 330 €/vuosi + asuntoa vuokrattaessa välityspalkkio 85% kk:n vuokrasta (norm. 95%).

TäysTakaus

Mikäli et tahdo ulkoistaa koko vuokrausta KokonaisPalvelulla, mutta tahdot varmistaa vuokratulon, voit valita TäysTakauksen. Jos välittämämme vuokralainen ei maksa vuokraa, me maksamme. Takaus kestää vuoden, ja halutessaan takuuaikaa voi jatkaa VakaaVuokralla.

Hinta
Välityspalkkio 1,24 x kk-vuokra (sis. alv).

VakaaVuokra

Turvan vuokralle saa myös VakaaVuokralla. Valvomme vuokranmaksun joka kuukausi koko vuokrasuhteen ajan ja maksamme vuokran vuokranantajalle riippumatta siitä maksaako vuokralainen. Takaamme vuokranmaksun niin pitkäksi aikaa kuin haluat (min. 6kk). Edellytys on ainoastaan, että vuokralainen on OVV:n valitsema, ja että palvelusta on sovittu etukäteen välityksen alkaessa.

Hinta
VakaaVuokra -palvelun hinta on 3,5% kk:n vuokrasta/kk.

Sijoitusasuntojen myyntipalvelu

Myyntivälityspalkkiomme on 2% velattomasta kauppahinnasta, minimi 2500€. Myyntipalkkion lisäksi veloitamme vain tarvittavat markkinointi- ja asiakirjakulut (isännöitsijätodistus, pohjapiirustus, asunnon kuvaus yms.), kuitenkin enintään 400€. Mikäli asuntoon ei löydy ostajaa toivottuun hintaan, veloitamme vain syntyneet isännöitsijätoimiston perimät kulut, ja voimme joustavasti ottaa asunnon vuokraukseen.

Sopimuksen kirjoitus

Kun vuokranantajalla on oma vuokralaisehdokas, mutta hän haluaa varmistaa että kaikki menee oikein ja lainmukaisesti, voimme tehdä pelkän vuokrasopimuksen kirjoituksen. Palvelu sisältää luottotietojen tarkastuksen, vuokrasopimuksen laadinnan, vuokravakuuden ja kotivakuutuksen valvonnan sekä vuokralaisen ohjeistamisen vuokrasuhteeseen (vuokrasuhteen velvollisuudet ja oikeudet, taloyhtiön järjestyssäännöt ja toimintatavat, muuttoilmoitusten tekeminen ja muut velvoitteet). Palvelu ei sisällä häiriötilanteiden hoitoa, niistä veloitamme erikseen tapauskohtaisesti.

Hinta
150€ /sopimus

Muutto- ja siivoustarkistukset

Sopimuksen mukaisesti teemme asuntoon muuttotarkistuksen, jolloin otamme asunnosta tarkat kuvat ja laadimme kirjallisen raportin. Kun tarkistus on tehty vuokrasuhteen alussa, siihen on helppo verrata tilannetta vuokrasuhteen päättyessä. Voimme sopimuksesta tehdä myös pelkän tupa- ja siisteystarkistuksen, jossa katsotaan että pois lähtevä vuokralainen on tehnyt sovitun loppusiivouksen, ohjeistetaan tarvittaessa siivoustason parantamiseen ja neuvotellaan osapuolten kesken ammattisiistijän käytöstä tai siivouskorvauksesta. Palvelun voi pyytää erikseen.

Hinta
Muuttotarkistus 150€ (sis. raportin ja kuvauksen)
Tupa- ja siisteystarkistus 100€ (tarkistetaan että ohjeen mukainen siivous on tehty)

Asunnon vuositarkistus

Tarkistuksessa tarkastetaan silmämääräisesti kosteiden tilojen kunto mahdollisten kosteus- ym. vaurioiden ehkäisemiseksi, arvioidaan asunnon hoitoa ja tarvittaessa ohjeistetaan vuokralainen siivoustason parantamiseksi. Palvelun voi pyytää erikseen.

Hinta
Vuositarkistus 100 €/kerta (sis. raportin)

Vuokrankorotuksen laadinta ja postitus

Laskemme ja sovimme vuokranantajan kanssa vuokrasopimuksen mukaisen korotuksen määrän, laadimme kirjallisen vuokrankorotusilmoituksen ja toimitamme sen vuokralaiselle sekä vuokranantajalle.

Hinta
20 €/korotus + postituskulut 5,50 €
(Vuokranantajan maksettua välityspalkkion sisältyy vuokrauspalveluun veloituksetta)

Konsultointi ja arviokirjat

Pääsääntöisesti opastamme ja neuvomme veloituksetta. Kirjallisen arviokirjan ja raportin laadinnasta (kuolinpesää tai verottajaa varten) veloitamme alkaen 350€ (asunto-osakkeet). Muun konsultoinnin hinta on 85€ /tunti.

Laskutuslisä

5,50 €