OVV Kokonaispalvelu

OVV takaa vuokran koko vuokrasuhteen ajan ja hoitaa asuntoa kuten omaansa. Jos vuokralainen ei maksa vuokraa, OVV maksaa. OVV valvoo vuokrat ja tilittää vuokran vuokranantajalle aina viimeistään kuun 15. pvä mennessä riippumatta siitä, onko vuokralainen sen maksanut.

OVV tekee asuntoon vuokrasuhteen alkaessa alkutarkastuksen ja lopputarkastuksen vuokrasuhteen päättyessä. Mikäli asunnossa on tapahtunut jotain mistä vuokralainen on vastuussa, sen voi todentaa tehdyistä raporteista.

OVV vastaa asunnosta kuin omastaan ja hoitaa vuokrasuhdetta hyvin. Kokonaispalveluasunnossa vuokrasuhde kestää keskimäärin pitempään kuin vuokrasuhteen yleensä. Vuokralainen kokee vuokra-asumisen turvalliseksi, koska OVV:n tavoittaa aina, ja kysymykset voi esittää OVV:lle.

”Tuntuu turvalliselta, kun aina voi soittaa OVV:lle ja OVV hoitaa asian”. OVV vaalii hyvää vuokrasuhdetta ja auttaa vuokralaista aina tarpeen mukaisesti sekä huolehtii vuokralaisen viihtyvyydestä asunnossa. OVV turvaa onnistuneen vuokrasuhteen, jolloin vuokralainen myös hoitaa asuntoa hyvin.

Vuokranantajalle ei tule turhia selvityspyyntöjä, sillä OVV selvittää ne mahdollisuuksien mukaan. OVV on yhteydessä vuokralaiseen ja vuokralainen OVV:hen, jolloin vuokranantajalle ei tule yhteydenottoja asioista, jotka ovat vuokrasuhteen mukaisesti selviä. Mikäli vuokralainen tiedustelee asunnon remontointiin tai kodinkoneiden vaihtoon liittyen, OVV on erikseen yhteydessä vuokranantajaan. Vuokrasuhteen aikana vuokralaiselle syntyy useita selvitettäviä kysymyksiä asumisesta, asunnon hoidosta ja naapurisuhteista, mutta OVV hoitaa ne, eikä vuokranantajalle synny lisätyötä.

OVV vuokraa asunnon uudelleen ripeästi turvaten näin vuokratuoton. Vuokralaisen jättäessä irtisanomisen toimistolle, OVV toimii nopeasti ja käynnistää heti uuden vuokralaisen etsinnän tavoitteena, että asunto on vuokrattuna koko ajan. OVV valitsee vuokranantajan toiveen mukaisen vuokralaisen, mikäli vuokranantajaa ei heti tavoiteta. Nopea toiminta varmistaa hyvän vuokralaisen.

OVV tekee veroilmoitusta varten yhteenvedon vuokratuloista, mikä helpottaa ilmoituksen tekemistä. Koonnista käy selkeästi ilmi vuokratulot sekä syntyneet kulut (välityspalkkio, yhtiövastikkeet tms.).

Kokonaispalvelun veloitus

Kokonaispalvelun ja vuokravastuun kuukausiveloitus on 5% asunnon kk-vuokrasta. Veloitus peritään kerran vuodessa (mikäli muuta ei ole sovittu). Hinta sisältää alv 24% ja on verotuksessa vähennyskelpoinen kokonaisuudessaan.

Mikäli vuokrasuhde on purettava, OVV huolehtii vuokrasuhteen purusta ja uuden vuokralaisen etsimisestä. Vuokranantajalle tästä ei synny kuluja, mikäli vuokrasuhde on kestänyt alle vuoden.