Katso vuokrakohteemme tästä

OVV Asuntopalvelut Hyvinkää
(Y-tunnus 2330558-7)

Avoinna
ma-pe klo 10.00-16.00

Donnerinkatu 5, 2.krs
05800 Hyvinkää

Yhteydenotot
040 7013 005
hyvinkaa@ovv.com

Vuokra-asuntojen välitys Hyvinkään seudulla. Hyvinkään toimisto avattiin vuonna 2014. Aloitimme Donnerinkatu 3:ssa ja siirryimme kesällä 2014 Donnerinkatu 5:een. Välitämme vuokra-asuntoja ja toimitiloja Hyvinkäällä ja Hyvinkään naapurikunnissa Järvenpäästä Hämeenlinnaan saakka. Palveluihimme kuuluu myös asunto-osakkeiden myynti.

Sinua palvelemassa

hyvinkaa-mikatilliMika Tilli
yrittäjä, LKV, KiAT, KTM

PALVELUMME VUOKRALAISELLE

Etsitkö vuokra-asuntoa?

Tahdotko päästä “jonon ohi” ja ilmoituksen vapautuvista asunnoista ensimmäisten joukossa? Tekemällä toimeksiannon asunnon hakuun saat parhaat mahdollisuudet juuri toiveidesi mukaisen asunnon löytymiseen. Voit tehdä toimeksiannon helposti alla olevasta linkistä, minkä jälkeen saat asuntotarjoukset suoraan sähköpostiisi. Toimeksiannon tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme asuntoja eikä toimeksiannon lopettaminen maksa mitään. Maksat välityspalkkion vain, jos haluat vuokrata asunnon, jota markkinoidaan vain toimeksiannon tehneille hakijoille. Välityspalkkio on  90% kuukauden vuokrasta (sis. alv 24%). Mikäli kiinnostut asunnosta, jonka välityspalkkion maksaa vuokranantaja, et maksa välityspalkkiota. Toimeksiannon tekemällä saat tiedon kaikista asunnoista, joihin etsitään vuokralaista.

Tee vuokralaistoimeksianto

Mikäli et halua tehdä toimeksiantosopimusta, voit tehdä hakuvahdin ja saat sähköpostiisi aina tiedon asunnoista, joihin vuokranantaja on tehnyt toimeksiannon. Vuokranantaja maksaa välityspalkkion eikä sinulle tule mitään kuluja. Hakuvahdin tekeminen ei sido ottamaan vastaan tarjoamiamme kohteita eikä hakuvahdin lopettaminen maksa mitään.

Tee hakuvahti

Etsitkö vuokralaista?

Etsiessäsi asuntoosi vuokralaista, voit tehdä toimeksiannon täällä. Täytäthän lomakkeen mahdollisimman huolellisesti, jotta voimme aloittaa asunnon markkinoinnin pikaisesti. Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme asunnon kuvauksesta, esittelyistä sekä muista käytännön asioista.

Kun teet toimeksiantosopimuksen, asuntoa tarjotaan palveluissa OVV.COM ja Vuokraovi.com sekä toimistollamme. Välityspalkkiomme on vuokranantajalle 1 kk:n vuokra sis.alv. Vuokranantaja voi ostaa vuokraukseen myös TäysTakauksen jolloin välityspalkkio on 1,24 kertaa kk:n vuokra. Tällöin takaamme vuokran vuokrasuhteen ajalle vuoden ajaksi. Mikäli vuokralainen ei maksa vuokraa, me maksamme.

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24%. Tarjoamme myös monia muita palveluita luottotietojen tarkastuksesta ja sopimuksen laatimisesta KokonaisPalveluun. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja niiden sisältöön Palvelumme ja hinnasto vuokranantajalle –osiossa.

Haluatko myydä sijoitusasuntosi?

Kun sijoitusasunnosta on aika luopua, hoidamme myös osakehuoneiston myynnin. Välityspalkkiomme on 2,48% (2%+alv.24%) velattomasta kauppahinnasta, minimi 2500 €. Se on edullinen, koska usein tunnemme entuudestaan huoneiston ja taloyhtiön. Myyntipalkkion lisäksi veloitamme vain tarvittavat asiakirjakulut (isännöitsijätodistus tms.), kuitenkin enintään 300€. Mikäli asuntoon ei löydy ostajaa toivottuun hintaan, veloitamme vain syntyneet isännöitsijätoimiston perimät kulut, ja voimme joustavasti ottaa asunnon vuokraukseen.

Palvelumme ja hinnasto vuokranantajalle

Vuokravälityspalvelu

Palvelun sisältö

 • Kohteeseen tutustuminen, huoneiston kuvaaminen sekä tarvittaessa vuokratason arviointi
 • Taloyhtiötietojen tarkastaminen
 • Huoneiston esittelyt (edustajamme näytöllä mukana)
 • Markkinointi internetissä
 • Vuokrasopimuksen laadinta ja alkuperäiskappaleen säilytys liitteineen
 • Luottotietojen tarkistaminen
 • Vuokravakuuden suorituksen valvominen, kotivakuutuksen valvominen vuokrasuhteen alkaessa
 • Avainten vastaanotto ja luovutus tai sopiminen muista järjestelyistä
 • Yleinen/oikeudellinen neuvonta vuokrausasioissa koko vuokrasuhteen ajan
 • Avun mahdollissa häiriötilanteissa, vuokrakorotusten hoito sopimuksen mukaisesti

Lyhyet vuokrasuhteet

Joskus on tarpeen vuokrata asunto lyhyemmäksi aikaa kuin vuodeksi. Jos vuokralaista tarvitaan vain kesäajaksi tai putkiremontin alkuun, välityspalkkiomme joustaa tilanteen mukaan, vaikka usein työmme on näissä haastavissa tilanteissa moninkertainen. Alle 4kk:n vuokrasuhteitten välityksestä ja sopimusten teosta veloitamme 300€.

KokonaisPalvelu

Vuokravälityspalvelun lisäksi voit sopia KokonaisPalvelusta, millä voit siirtää meille sijoitusasuntosi hoitoon liittyvät asiat hyvinkin laajasti. Teemme muuttotarkistukset, valvomme asunnon kuntoa, pidämme yhteyttä vuokralaiseen, sopimuksen mukaisesti maksamme yhtiövastikkeet tms. Takaamme lisäksi vuokranmaksun – jos vuokralainen ei maksa, me maksamme. Räätälöimme tarvittaessa palvelun toiveiden mukaan. Vuokrasuhteen hoito vaatii yleensä vähän sosiaalisia taitoja ja vaivannäköä ja tämän voi ulkoistaa meille. Edellytys on ainoastaan, että vuokralainen on OVV:n valitsema, ja että palvelusta on sovittu etukäteen välityksen alkaessa.

Palvelun sisältö

 • Vuokralaisen irtisanomisten vastaanotto ja uuden välityksen nopea käynnistäminen
 • Vuokranantajan toiveiden mukaisen vuokralaisen valinta
 • Vuokranmaksun seuranta ja laiminlyönneistä huomauttaminen, vuokratakaus
 • Vuokrankorotusten hoitaminen vuokranantajan toiveiden mukaan
 • Yhtiövastikkeen, vesimaksujen tms. taloyhtiösuoritusten maksaminen sovittaessa
 • Yhteydenpito isännöitsijään/taloyhtiöön
 • Asunnon korjaustarpeista huolehtiminen
 • Asunnon muuttotarkastus sekä vuositarkistukset sisältäen kirjallisen raportin kuvineen

Veloitus on 5% /kk (min.6kk, laskutus 6 kk välein) + asuntoa vuokrattaessa välityspalkkio 1 kk:n vuokra

VakaaVuokra

Turvan vuokralle saa myös VakaaVuokralla. Valvomme vuokranmaksun joka kuukausi koko vuokrasuhteen ajan ja maksamme vuokran vuokranantajalle riippumatta siitä maksaako vuokralainen. Takaamme vuokranmaksun niin pitkäksi aikaa kuin haluat (min. 6kk). Edellytys on ainoastaan, että vuokralainen on OVV:n valitsema, ja että palvelusta on sovittu etukäteen välityksen alkaessa.

VakaaVuokra -palvelun hinta on 3,5% kk:n vuokrasta/kk.

TäysTakaus

Kun vuokranantajana haluat varmistaa vuokratulon, voit valita TäysTakauksen, jolloin välityspalkkio on 1,24 x kk-vuokra (sis. alv 24%). Siis, jos välittämämme vuokralainen ei maksa vuokraa, me maksamme. Takaus kestää vuoden, ja halutessaan takuuaikaa voi jatkaa VakaaVuokralla.

Muut palvelut

 • Sopimuksen kirjoitus
 • Kun vuokranantajalla on oma vuokralaisehdokas, mutta hän haluaa varmistaa, että kaikki menee oikein ja lainmukaisesti, hän voi sopia kanssamme, että me kirjoitamme sopimuksen. Palvelu sisältää luottotietojen tarkastuksen, vuokrasopimuksen laadinnan, vuokravakuuden ja kotivakuutuksen valvonnan Palvelu ei sisällä häiriötilanteiden hoitoa, niistä veloitamme erikseen tapauskohtaisesti.

Hinta 150€ /sopimus

Muuttotarkastus

Sopimuksen mukaisesti teemme asuntoon muuttotarkastuksen, jolloin otamme asunnosta tarkat kuvat ja laadimme kirjallisen raportin. Kun tarkastus on tehty vuokrasuhteen alussa, siihen on helppo verrata tilannetta vuokrasuhteen päättyessä. Palvelun voi pyytää erikseen.

Hinta 150€ /tarkastus

Konsultointi ja arviokirjat

Pääsääntöisesti opastamme ja neuvomme veloituksetta. Mutta, jos tarvitset kohteeseen kirjallista arviokirjaa (kuolinpesää tai verottajaa varten) ja laadimme raportin, veloitamme alkaen 350€ (asunto-osakkeet). Muun konsultoinnin hinta on 85€ /tunti.