Kingwest - OVV Asuntopalvelut

Kingwest

Toimiva yhteistyö perustuu aina luottamukseen. Vuokravälityksessä luottamuksen rooli korostuu, sillä vuokravälittäjä työskentelee asiakkaan merkittävän varallisuuden parissa. Työ pitää hoitaa huolellisesti ja ripeästi. Asuntojen tyhjinä oloajat tulee minimoida.

Kingwestin toimitusjohtajaan Jussi Aholaan teki suuren vaikutuksen Porin silloisen OVV yrittäjän Mika Mattilan tehokas toimintatapa uudiskohteiden vuokrauksessa. Yhteistyön alkaessa vuonna 2012 useilla vuokravälittäjillä oli tapana odottaa uudiskohteiden valmistumista ja aloittaa vuokravälitys vasta tämän jälkeen. Mika toimi eri tavalla. Hän aloitti aktiivisen mainostamisen jo ennen asuntojen valmistumista mikä mahdollisti sen, että kohteilla oli vuokralaiset jo ennen kuin rakennusliike ojensi asuntojen avaimet Aholalle.

Kingwest omistaa yhteensä noin 60 asuntoa, joista OVV on vastannut 40 asunnon vuokrauksesta. Kun on kyse näin monesta asunnosta, on kassavirran näkökulmasta jokainen vuokrattu päivä tärkeä.

”OVV:llä ymmärretään asuntosijoittajaa. Mika erityisesti ymmärsi”

Ahola kertoo, mutta kiirehtii lisäämään, että vaikka yrittäjä Mika Mattila on jo siirtynyt syrjään Porin OVV:n liiketoiminnasta niin mikään ei ole muuttunut uuden yrittäjän myötä huonompaan.

”Ei mulla tule mitään negatiivista mieleen OVV:n toiminnasta. Kontaktointi on tosi hyvää. Reagointi on tosi nopeaa. Asunnot ovat nopeasti netissä esillä.”

Nopean toiminnan lisäksi Ahola kiittelee OVV:n tekemiä perusteellisiä lähtötarkastuksia. Nämä ovat tärkeitä, jotta asunnon omistaja on tietoinen asunnon todellisesta kunnosta ennen kuin se siirtyy seuraavalle vuokralaiselle.

Vuokravälitys toimialana, kuten mikä tahansa toimiala kehittyy ja OVV etsii jatkuvasti tapoja pysyäkseen alan edelläkävijänä.  Kehitysideana Ahola toivoisi sähköistä allekirjoitusjärjestelmää, sillä nykyään Tampereella asuvan Aholan asunnot sijaitsevat pääosin hänen entisessä kotikaupungissaan Porissa sekä Raumalla ja Pirkanmaalla. Tosin ei hänen tarvitse nykyäänkään reissata allekirjoitusten takia. Tästä kiitos OVV:lle vuokrasopimusten solmimista varten annetun allekirjoitusoikeuden. Jälleen kiitos OVV:lle joustavan ratkaisun löytämisestä.