Asiantuntevaa vuokravälitystä jo vuodesta 1994

OVV Asuntopalvelut aloitti toimintansa lähes parikymmentä vuotta sitten nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Välitämme vuokra-asuntoja sekä opiskelijoille, että työssäkäyville henkilöille, yksin asuvista perheisiin. Kokemuksemme ja osaamisemme myötä olemme laajentuneet valtakunnalliseksi asuntojen vuokrauksen asiantuntijaksi, jonka yksilöllinen ja perinpohjainen palvelumalli kattaa kaikki vuokra-asuntoihin liittyvät asiat.

Teemme kaikkemme, että vuokra-asunnon hakija löytäisi mieleisensä vuokra-asunnon ja vuokranantaja toiveidensa mukaisen vuokralaisen. Yleinen ja juridinen neuvonta asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa kuuluvat palveluumme koko vuokrasuhteen ajan. Tavoitteenamme on helpottaa sekä vuokranantajien, että vuokralaisten elämää.

Välitämme vuokra-asuntoja pääkaupunkiseudulla, Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa,Pieksämäellä, Porissa, Raumalla, Tampereella ja Turussa.

OVV Asuntopalvelut Jyväskylä

OVV Asuntopalvelut on vuokra-asuntoihin erikoistunut välitysketju. Aiemmin toimimme nimellä Opiskelijoiden Vuokravälitys. Jyväskylässä olemme toimineet vuodesta 1998.

Välitämme pääosin yksityisessä omistuksessa olevia vuokra-asuntoja opiskelijoille sekä työssäkäyville Jyväskylän lisäksi lähikunnista. Tarjoamme luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua vuokra-asunnon tai vuokralaisen etsimisessä.

VUOKRANANTAJA: Tarjoa vuokra-asuntoasi meille välitykseen; palvelemme ja neuvomme Teitä koko vuokrasuhteen ajan. Erityisesti keskustan vuokrakohteista on aina kysyntää! Hakuvahdissamme on vuodenajasta riippumatta yli 400 kirjautunutta hakijaa, jotka saavat ensimmäisenä tiedon asunnosta johon vuokranantaja on tehnyt toimeksiannon! Ammattitaitoinen henkilökuntamme etsii luotettavat vuokralaiset edullisella välityspalkkiolla turvallisesti ja vaivattomasti.

Annamme myös asunnon vuokraukseen liittyviä juridisia neuvoja. Meillä on yhteistyösopimus Suomen Vuokranantajat ry:n kanssa, mikä takaa parhaan mahdollisen osaamisen.

Jyväskylän toimipisteen välityspalkkio vuokranantajalle on 95 % kuukauden vuokrasta (sis. alv 24%).

LISÄPALVELUT: KokonaisPalvelu valvoo vuokrat: 3,5 % palkkiolla kk:n vuokrasta ja VarmaVuokra takaa vuokratuoton 100% varmuudella: 3,5 % palkkio kk:n vuokrasta. Nyt molemmat yhteishintaan 5 % palkkiolla kk:n vuokrasta. Hinnat sis. ALV 24 %. Kysy lisätietoja toimistoltamme!

VUOKRA-ASUNNON HAKIJA: Täytä viereisestä linkistä maksuton Hakuvahti -palvelu. Hakuvahdin avulla saat tiedon uusista asunnoista suoraan sähköpostiisi. Jyväskylän vuokra-asuntoja laajasti tarjolla. Mikäli kiinnostuit vapaista vuokra-asunnoistamme soita tai lähetä sähköpostia ja kysy esittelyaika! Kaikissa sivuillamme näkyvissä olevissa asunnoista välityspalkkion maksaa vuokranantaja. Palvelu vuokralaiselle maksuton.

Ammattivälittäjä auttaa tekemään oikeat ratkaisut ja osaa minimoida vuokraukseen liittyvät riskit.

Soita tai tule käymään toimistollamme, kerromme mielellämme palveluistamme! Voit lähettää myös sähköpostia, pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

Anna palautetta

Jyväskylän toimistossamme Sinua palvelee yrittäjä Valtteri Varjoranta (LVV, KIAT).

Opiskelija oletko vailla työharjoittelupaikkaa? Meillä on tarjolla työharjoittelupaikkoja ympärivuoden. Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse jkl@ovv.com

Hakuvahti »

Avoinna:
Ma-To 10-17
Pe 10-16

Yliopistonkatu 6
40100 Jyväskylä
Etsi toimiston sijainti kartalla

050-341 0224
045-133 6440

Email: jkl@ovv.com

V. Asuntoranta

Y-tunnus: 2310241-3

Välitystoimintaa valvova viranomainen
Aluehallintovirastojen aluellisten toimistojen kuluttaja- ja kilpailuyksiköt valvovat vuokra- ja kiinteistönvälitystoimintaa sekä pitävät yllä välitysliikerekisteriä. Katso kaupunkikohtaiset yhteystiedot www.avi.fi.

LVV-pätevyys

Rekisteriseloste

VALIKKO

> ASUNNONHAKIJA
> VUOKRANANTAJA
> SIJOITUSASUNNOT
> OVV
> HAKUVAHTI

TOIMISTOT

> HELSINKI
> PIEKSÄMÄKI
> HYVINKÄÄ
> PORI
> JOENSUU
> RAUMA
> JYVÄSKYLÄ
> TAMPERE
> KUOPIO
> TURKU
> LAHTI
> VANTAA
> OULU

ANNA PALAUTETTA

NIMI
PUHELIN
SÄHKÖPOSTI
VIESTI
Copyright © 2011 OVV Asuntopalvelut Oy. All rights reserved.
sulje x