TOIMEKSIANTOSOPIMUS asunnon hakemisesta

Mikäli etsit asuntoa Joensuusta, Kuopiosta tai pääkaupunkiseudulta, voit myös tehdä asunnon hausta toimeksiannon, jolloin saat laajemmin asuntotarjontaa ja nopeasti tiedon myös asunnoista, joihin etsitään toimeksiannon tehnyttä hakijaa. Tällöin välityspalkkion maksaa vuokralainen, mutta usein vuokra on myös edullisempi. Parhaat asunnot ja varsinaiset ”helmet” löytävät uuden vuokralaisen usein tätä kautta. Jos kiinnostavaa asuntoa ei löydy, palvelu ei maksa mitään.

Täytä alla oleva lomake huolellisesti, niin voimme tarjota Sinulle mahdollisimman hyvin toiveitasi vastaavia asuntoja (pakolliset kentät merkitty punaisella).
 
Vinkkejä lomakkeen täyttämiseen! Täytä tässä ikkunassa asuntotoiveesi ja omat tietosi ja paina eteenpäin-painiketta. Seuraavassa ikkunassa käyt läpi toimeksiannon tiedot ehtoineen ja voit osaltasi hyväksyä sopimuksen. Ennen hyväksymistä voit missä tahansa vaiheessa palata muuttamaan tietojasi tai keskeyttää sopimuksen teon. Hyväksyttyäsi sopimuksen saat vielä vahvistuksen sopimuksen voimaantulosta sähköpostitse.
Lopuksi voit tulostaa ja/tai tallentaa itsellesi kopion toimeksiantosopimuksestasi.