Kotivakuutus ja sähkösopimus

Kauttamme asiakas voi tilata Fortumin edullisen sähkösopimuksen vaivattomasti vuokrasopimuksen teon yhteydessä. Fortum tarjoaa erilaisia ympäristöystävällisiä ja edullisia sähkösopimusratkaisuja, joista voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon. Hoidamme tilauksen eteenpäin niin Fortumille kuin paikalliselle verkkoyhtiöllekin.

Edellytämme aina, että vuokralainen ottaa kotivakuutuksen, joka sisältää vastuuvakuutuksen. Kotivakuutuksen kustannus on pieni, mutta jos jotain sattuu, kotivakuutus käy todella arvokkaaksi. Kotivakuutus korvaa irtaimistosi (esim. polkupyörä varastetaan), mutta myös sen, jos sinulle tapahtuu vahinko, josta olet korvausvelvollinen. Rikkoutuneen pesukoneen aiheuttama vesivahinko taloyhtiössä voi tulla todella kalliiksi ilman vakuutusta. Vahinko voi myös sattua yläkerran naapurille, jolloin vesi vaurioittaa esimerkiksi kotiteatterisi. Silloin tällöin asiakkaamme ovat myös ”joutuneet” asumaan vakuutusyhtiön piikkiin hotellissa, kun putkivuodon aiheuttamaa vauriota on korjattu.

Uutena tuotteena yhteistyökumppanimme Fortum tarjoaa myös kotivakuutuksen uuteen kotiin samalla kun teet sähkösopimuksen: Fortum Kotipaketilla saat uuteen kotiisi sähkön ja kotivakuutuksen samassa paketissa. Kattava Fortum Kotivakuutus turvaa samassa kotitaloudessa asuvien vakuutettujen perheenjäsenten irtainta omaisuutta, sekä lisäksi huoneiston kiinteää sisustusta. Kotivakuutukseen sisältyy myös vastuuvakuutus, joka kattaa perheenjäsenten ja seuraeläinten kolmannelle osapuolelle aiheuttamat materiaali- ja henkilövahingot, joista vakuutettu on vastuussa. Vakuutuksen tarjoaa Fortumin vakuutuskumppani AIG, joka hoitaa myös korvauskäsittelyt, hätätapauksissa kellon ympäri. Fortum Kotivakuutuksen saatavuus toimistoittain on vielä rajallinen – tarkista vakuutuksen saatavuus omasta OVV-toimistostasi!