OVV Turun toimiston kuulumiset - OVV Asuntopalvelut

OVV Turun toimiston kuulumiset

01.09.2020

OVV Turun toimiston uudet yrittäjät ovat energisellä otteellaan ottaneet vuokra-asunto markkinat haltuunsa Turussa. Vuokrattavat asunnot liikkuivat ennätysnopeasti heinäkuun aikana.

”Olemme rakentaneet tehokkaan toimintamallin vuokrattaviin kohteisiin. Tavoitteemme on olla nopeita, tehokkaita ja laadukkaita palveluntarjoajia. Osaamme esittää vuokranantajille heti tarkat aikataulut, miten välitämme hänen sijoitusasunnon”, OVV Turun yrittäjä Johanna kertoo.

Turun seutu on yksi Suomen kasvukeskuksista ja se näkyy kesäaikana erityisen vahvasti vuokramarkkinassa. Vuokra-asunnon hakijoiden odotuksen uuden kodin tasosta ovat nousseet viime vuosina todella paljon ja valinnanvaraa Turussakin on. Laadukkaasta vuokra-asunnosta ollaan valmiita maksamaan jopa hieman enemmän mikäli peruskuntoinen edes kiinnostaa. Vuokrattavien kotien kanssa pitää olla nopea ja tehokas, jotta löydetään paras mahdollinen vuokralainen sijoittajalle.

”Vuokra-asuminen on vakiintunut asumismuoto ja monet päättävät asua vuokrakodissa omistusasunnon sijaan. Tämä kasvava trendi on kannattaa ottaa huomioon, näin mekin teimme, kun aloitimme Turun toimistolla yrittäjinä”, Johanna jatkaa.

Vuokra-asuntoja tarvitaan toimistollemme lisää kovan kysynnän ja tehokkuutemme vuoksi.
Vuokraamme nopeasti vuokra-asuntoja, jotka vastaavat asunnonhakijan toiveita, sillä me OVV Turun toimistolla tiedämme mitä ne ovat!

Tiesitkö, että OVV Asuntopalveluilla on ollut jo vuosia OVV Kokonaispalvelu, joka on ollut erityisen suosittu? Se on ollut muuten niin suosittu, että sitä on koitettu kopioida usein. Mikäli siis haluat ulkoistaa ihan kokonaan vuokrauksen (valvomme vuokrat ja myös takaamme aina koko vuokrasuhteen ajan, ota yhteyttä kerromme lisää) ja vain nauttia vuokratulosta; me hoidamme kuin omaamme. Tämä on silloin palvelu mitä haluat. Ota yhteyttä toimistoomme – me toteutamme sijoitusasuntosi vuokravälityksen onnistuneesti!