Näin toimeksiantosi etenee

Näin toimeksiantosi etenee

12.08.2022

Näin toimeksiantosi etenee OVV:llä:

1. Tutustumme sijoitusasuntoosi ja annamme arvion vuokrasta, jossa on huomioitu sekä asunnon kunto, sijainti ja markkinatilanne. Voit myös tiedustella oman alueesi markkinatilannetta jo ennakkoon välittäjiltämme.

2. Kuvaamme sekä tarpeen mukaan videoimme asunnon. Kuvien avulla haluamme tuoda asunnosta mahdollisimman realistisen kuvan jo heti asuntoilmoituksessa. Hyvät ja laadukkaat kuvat edistävät asunnon markkinointia.

3. Markkinoimme kohteita laajasti eri lähteissä (Vuokraovi, Oikotie, meidän omat nettisivut). Otamme vastaan yhteydenotot ja järjestämme asuntoesittelyt huomioiden mahdollisimman hyvin asiakkaiden toiveet.

4. Otamme vastaan hakemukset ja tarkistamme hakijoiden luottotiedot, jonka jälkeen voimme tehdä yhdessä vuokrauspäätöksen. Halutessasi myös OVV voi tehdä päätöksen puolestasi.

 

Uusi vuokralainen on löytynyt:

5. Kun uusi vuokralainen on löytynyt teemme vuokrasopimuksen. Vuokrasopimuksemme allekirjoitetaan useimmiten sähköisesti. Halutessasi vuokrasopimus voidaan myös allekirjoittaa paikan päällä toimipisteellämme.

6. Kun vuokrasopimus on allekirjoitettu molempien toimesta, ohjeistamme uutta vuokralaista mitä tulee muistaa asuntoon muuttoessa kuten esimerkiksi sähkö- ja kotivakuutussopimuksen tekeminen. Ohjeistamme myös yleisiä käytäntöjä asumiseen sekä myös poismuuttoa varten. Näin varmistamme sujuvan vuokrasuhteen vuokralaisen ja vuokranantajan välillä.

8. Palveluketju ei suinkaan lopu vielä tähän, vaan hoidamme myös avaintenluovutuksen sekä vahdimme sitä ennen vakuuden suorittamisen vuokralaisen kanssa. Halutessasi voimme myös käydä tekemässä lisäpalveluna muuttotarkastuksen asunnolla vuokralaisen vaihtuessa.

 

Tutustu lisää sivuillamme: https://www.ovv.com/vuokranantaja/ovv-valityspalvelu/

Lisätietoja saat myös ottamalla yhteyttä paikkakuntasi toimipisteeseen.

Mikäli olet kiinnostunut vielä kattavammasta palvelusta, käy lukemassa OVV Kokonaispalvelusta tämän linkin kautta: https://www.ovv.com/vuokranantaja/ovv-kokonaispalvelu/