2300 sijoitusasuntoa Kokonaispalvelun piirissä - OVV Asuntopalvelut

2300 sijoitusasuntoa Kokonaispalvelun piirissä

02.12.2019

2.300 SIJOITUSASUNTOA KOKONAISPALVELUN PIIRISSÄ – ASUNTOSIJOITTAJILLE AVOIN PALVELUORGANISAATIO 13 KAUPUNGISSA KAIKKIEN SAATAVILLA

 

Asuntosijoittajat ovat viimeisen kolmen vuoden aikana löytäneet vaihtoehdon perinteiselle asuntosijoittamiselle – he ovat liittäneet asuntonsa Kokonaispalveluun, jossa palveluntuottaja vastaa paitsi asunnon vuokrauksesta myös vuokralais- ja taloyhtiösuhteesta koko vuokrakauden ajan. Kokonaispalveluun on liittynyt jo lähes 2.300 sijoittajaomisteista asuntoa eri puolilla Suomea. Uutena ilmiönä on eri puolilla Suomea toimivien asuntosijoitusyhtiöiden ja -rahastojen tulo mukaan Kokonaispalvelun käyttäjiksi.

Asuntosijoittajat tarvitsevat eri kaupunkeihin asioitaan hoitamaan paikallisen edustajan, joka tuntee markkinan ja osaa vuokrauksen. Koko maan kattavan organisaation rakentaminen on kallista kuten myös kattavat kiinteistöjen manageeraus -sopimukset. Kokonaispalvelu onkin hinnoiteltu selvästi edullisemmaksi kuin kiinteistöjen manageeraus -sopimukset. Kokonaispalvelussa teemme konkreettisia asioita – vastaamme vuokralaisen kysymyksiin, hoidamme vaihdettavat jääkaapit ja pikkukorjaukset, tarkistamme muutoissa asuntojen kunnon ja vuokraamme asunnot – aina paikallisen henkilön toimesta. Tarjoamme palvelun ja maan kattavan 50 hengen palveluverkoston kaikkien ammattimaisten ja yksityisten asuntosijoittajien avoimeen käyttöön.

Kysyntää kuvaa se, että kokonaispalvelusopimusten määrä on kasvanut noin 43 % viimeisen vuoden aikana. Samalla 1-10/2019 Investors House Kiinteistövarallisuudenhoitoon kuuluva OVV-ketju teki 1-10/2019 yhteensä 3.840 uutta asuntojen vuokrasopimusta (3.699 tammi-lokakuussa 2018). Pelkkä lokakuu oli viime vuotista hiljaisempi, yhteensä 331 vuokrasopimusta (344 lokakuussa 2018).

Kokonaispalvelun yksityisasiakkaille tarjoaa OVV-ketju ja yritysasiakkaille Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito, jotka molemmat kuuluvat Investors House-konserniin. ’’Olemme tehneet tätä ammattimaisesti jo pitkään omien kohteiden kanssa ja myös kokonaisvaltaisesti hoitaneet kiinteistöjä eri puolilla Suomea vuodesta 2009. Kokonaispalvelu yrityksille toteutetaan meidän keskusyksikkömme ja paikallisten OVV-yrittäjien toimesta.

 

Helsinki 2.12.2019

 

Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy

OVV Asuntopalvelut

Toimitusjohtaja Marita Polvi-Lohikoski

puh. 044 231 8648