Opiskelijat saapuvat - onko vuokra-asuntosi valmiina? - OVV Asuntopalvelut

Opiskelijat saapuvat – onko vuokra-asuntosi valmiina?

10.07.2019

Lehdistötiedote 10.7.2019

OVV -ketjun uusien vuokrasopimusten määrä jatkoi kesäkuussa kuuden prosentin kasvussa. Myös halutussa OVV Kokonaispalvelussa jatkui kasvu.

Kesäaika on vilkkainta vuokrausaikaa, kun opiskelijat tulevat aktiivisesti vuokramarkkinoille. Monet vuokranantajat varmistavatkin ennakkoon vuokra-asuntonsa kilpailukyvyn. He usein myös löytävät parhaat vuokralaiset.

’’Käyttämällä ammattilaista apuna vuokra-asunnon vuokrauksessa, sekä vuokranantaja että vuokralainen voittavat. Välittäjä luo turvaa molemmille ja ammattitaitoinen välittäjä osaa kertoa vuokranantajalle, miten asunto kannattaa vuokrata’’, sanoo johtaja Marita Polvi Lohikoski, joka vastaa Investors Housen kiinteistövarallisuudenhoidosta.

OVV -ketju on osa Investors Housen kiinteistövarallisuudenhoidon palvelua. Investors House palvelee kiinteistövarallisuudenhoidossa yritys- ja yksityisasiakkaita tarjoten heille kiinteistökauppoja, rahoitusjärjestelyjä, kiinteistöjohtamista, isännöintiä ja taloushallintoa sekä vuokravälitystä koskevia palveluja.

’’Investors Housen kiinteistövarallisuudenhoidossa palvelemme noin sataa yritysasiakasta ja noin 10.000 yksityisasiakasta. Toimimme valtakunnallisesti yhteensä noin 50 hengen voimin siten, että meitä on Investors Housella noin 10 henkilöä ja franchise -pohjalta toimivassa OVV-ketjussa noin 40 henkilöä. Kesäkuun tulokset osaltaan kertovat toiminnan kasvusuunnasta’’, sanoo Polvi-Lohikoski.

Helsinki 10.7.2019
Investors House Oyj

Lisätiedot:
Johtaja Marita Polvi-Lohikoski, Investors House Oyj, puh. 044 231 8648

Investors House Oyj on Nasdaq Helsingin päälistalla noteerattu kiinteistöalan sijoitusyhtiö. Konserni luo omistaja-arvoa toimimalla kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa. Konsernilla on kaksi liiketoimintasegmentti: oman taseen sijoitukset eli ’’Kiinteistöt’ sekä muille sijoittajille tarjottavat ’’Palvelut’’
OVV -ketju on osa Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito -toimintaa ja Investors House-konsernia. OVV toimii vuokravälityksessä ja vuokra-asuntojen hoidossa valtakunnallisesti ja yrittäjävetoisesti yhteensä 13 paikkakunnalla.