Lappeenrannan toimisto laajenee - OVV Asuntopalvelut

Lappeenrannan toimisto laajenee

05.05.2021

Lehdistötiedote 5.5.2021

OVV Asuntopalvelut Lappeenranta vahvistaa asemaansa markkinajohtajana

OVV Asuntopalvelut Lappeenranta ja Vuokrausapu LKV ovat sopineet liiketoimintakaupasta

Asuntojen vuokravälitykseen keskittyvä lappeenrantalainen toimisto OVV Asuntopalvelut Lappeenranta ja lappeenrantalainen Vuokrausapu LKV ovat 9.4. sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Vuokrausapu LKV:n liiketoiminta siirtyy OVV Asuntopalvelut Lappeenrannalle. OVV Asuntopalvelut Lappeenrannan yrittäjä Ville Vesterinen, 34 v., jatkaa yhdistyneiden liiketoimintojen vetäjänä.

Kaupan tarkoituksena on voida jatkaa Vuokrausavun liiketoimintaa yrittäjän Merja Vaulasvirran eläköityessä.

-” Eläköitymiseni lähestyessä lähdimme etsimään sopivaa jatkajaa liiketoiminnallemme ja totesimme, että Ville olisi sopiva jatkaja ja että hän pystyy tarjoamaan laadukasta palvelua asiakkaillemme jatkossa”, kertoo Vaulasvirta, joka toimi Vuokrausavun yrittäjänä yli 10 vuoden ajan.

Vesterisellä on kokemusta vuokranvälittäjänä vuodesta 2019, jolloin hän perusti OVV Asuntopalvelut Lappeenrannan toimiston, joka on kasvanut lyhyessä ajassa Lappeenrannan suurimmaksi vuokranvälitystoimistoksi ja sovittu liiketoimintakauppa vahvistaa yrityksen kasvua entisestään.

Kasvu on Vesterisen mukaan syntynyt tasokkaasta asiakaspalvelutyöstä, nykyaikaisista ja tehokkaista työmenetelmistä, hyvistä verkostoista sekä kovasta työstä, jota yrittäjän arki usein onkin. Kantavana toimintamallina on ollut tehdä laadukasta työtä aina vuokrailmoituksista lähtien.

-”Kun minulle tarjoutui tilaisuus päästä jatkamaan Merjan aloittamaa työtä Vuokrausavun liiketoiminnalle, koin tämän hienoksi mahdollisuudeksi. Merjan tekemä laadukas asiakaspalvelu asettaa riman korkealle ja haluamme jatkaa laadukkaan vuokranvälityspalvelun tarjoamista koko toimistomme voimin.” toteaa Vesterinen tyytyväisenä syntyneestä kaupasta.

Liiketoimintaa jatketaan OVV Asuntopalvelut Lappeenranta nimen alla. Yritys työllistää tällä hetkellä Vesterisen lisäksi yhden henkilön.

-”Toimistolta löytää minut sekä vuokraneuvottelijamme Maijun. Vuokrausavun asiakkailla sujuu asunnon vuokraaminen jatkossa yhtä helposti kuin ennenkin ja voimme tarjota heille tarvittaessa uudentyyppisiä palveluja. Jopa toimistot ovat olleet lähekkäin!” Vesterinen kertoo liiketoimintakaupan vaikutuksista asiakkaille.

OVV Asuntopalvelut on vuokravälitykseen keskittynyt ketju, joka toimii tällä hetkellä liki 20 paikkakunnalla Suomessa. Ketjun toimistoista vastaavat paikalliset yrittäjät työntekijöineen. Vuonna 2019 ketjun laajentumisen myötä Lappeenrantaa tuli vuokranantajille saatavilla perinteisen vuokravälityksen lisäksi useita erilaisia palveluja, kuten vuokratakaus tai asunnon hallinnointipalvelu, jossa OVV toimii vuokranantajan edustajana vuokralaisen suuntaan.

Vesterinen on välittäjänä toimimisen lisäksi itsekin asuntosijoittaja. Omia asuntojaan hän on vuokrannut itse kohta kymmenen vuoden ajan.

-”Olen itsekin asuntosijoittaja ja keskustelen sekä vaihdan ajatuksia aiheeseen liittyen mielelläni muutenkin! Merjan vahva osaaminen on ollut Vuokrausavun liiketoiminnan sydän ja vaikken ole ollut yhtä kauan yrittäjänä, tiedän mistä asuntosijoittamisessa ja vuokraustoiminnassa on kyse asunnon omistajalle.” Vesterinen lisää.

Liiketoimintakaupan siirtotyöt on saatettu päätökseen huhtikuun lopulla ja Vaulasvirta siirtyy ansaitusti eläkkeelle.

-”Haluan kiittää hyvästä yhteistyöstä vuosien varrella”, Vaulasvirta toteaa.

Lisätietoja :

Ville Vesterinen, Yrittäjä OVV Asuntopalvelut Lappeenranta
044 342 1343
ville.vesterinen@ovv.com