INVESTORS HOUSE: ASUNTOVUOKRA EI OLE APTEEKIN HINTA – NEUVOTTELU KANNATTAA AINA - OVV Asuntopalvelut

INVESTORS HOUSE: ASUNTOVUOKRA EI OLE APTEEKIN HINTA – NEUVOTTELU KANNATTAA AINA

19.09.2023

Investors House Oyj

Lehdistötiedote 14.9.2023 klo 7:45

 

INVESTORS HOUSE: ASUNTOVUOKRA EI OLE APTEEKIN HINTA – NEUVOTTELU KANNATTAA AINA

‘’On yllättävää kuinka vähän asuntovuokrista neuvotellaan. Samalla niiden merkitys on erittäin suuri sekä vuokralaiselle että vuokranantajalle. Vuokralaiset suhtautuvat vuokrapyyntiin annettuna tekijänä. Kuitenkin hyvällä tarjouksella voisi saada sekä tarpeeseen sopivan asunnon että omaan budjettiin sopivan vuokran. Vuokranantajat taas eivät uskalla korottaa vuokria, vaikka oma kustannuspaine korkojen noustua olisi hirmuinen. Neuvottelu kannattaa aina ja erityisesti nyt. Asuntovuokra ei ole apteekin hinta’’, sanoo Investors Housen toimitusjohtaja ja OVV-ketjun hallituksen puheenjohtaja Petri Roininen.

Investors Houseen kuuluva ja itsenäisistä yrittäjistä muodostuva OVV –ketju teki elokuussa 442 uutta vuokrasopimusta, mikä on viisi prosenttia viime vuoden elokuuta vähemmän. Kokonaispalvelusopimusten piirin kuuluvien asuntojen määrä puolestaan kasvoi 19 % ollen nyt 1.893 asuntoa.

Valtakunnallisesti 12 paikkakunnalla toimiva OVV-ketju tekee vuositasolla lähes 5.000 vuokrasopimusta ja hallinnoi kokonaispalvelusopimusten kautta noin 200 M€ asuntokantaa

 

Helsinki 14.9.2023

Investors House Oyj

 

Lisätiedot                           Petri Roininen, puh 040 761 9669

Jakelu                                 Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi