Sähköinen asiointi ja videoesittely

25.03.2020

Seuraamme tilannetta

Vallitsevasta poikkeustilanteesta huolimatta pyrimme hoitamaan työmme asuntojenne parissa mahdollisimman hyvin. Noudatamme kuitenkin valtioneuvoston suosittelemaa erityistä huolellisuutta, mistä syystä emme järjestä toistaiseksi julkisia näyttöjä. Järjestämme asuntonäytöt yksityisnäyttöinä, nykyiselle vuokralaiselle sopivana ajankohtana. Toivommekin teiltä kärsivällisyyttä ja ymmärtäväisyyttä.

Sähköinen asiointi ja videoesittely
Pyrimme mahdollisimman pian kuvaamaan asunnot, joissa tätä ei ole vielä tehty. Tarvittaessa ja resurssien salliessa käymme myös videokuvaamassa kohteet, ja pidämme tarvittaessa esittelyjä videopuhelujen välityksellä.

Tämän hetkisessä tilanteessa toivomme asiakkailtamme mieluimmin sähköisiä ja puhelimitse tapahtuvia yhteydenottoja. Kaikki palvelumme ovat saatavilla sähköisenä, joten esimerkiksi toimeksiantojen, vuokrasopimusten ja muiden keskeisten asiakirjojen kuittaaminen onnistuu verkkopankkitunnuksia käyttäen. Perinteinen postikin toki kulkee. Pyritään yhdessä minimoimaan henkilökohtaiset kontaktit.

Pyydämme huomioimaan, että poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen asiakaspalvelussamme on ajoittaista ruuhkaa. Jos et saa puheluusi vastausta, suosittelemme teitä olemaan toimistoon yhteydessä sähköpostitse tai viestillä.

Lämmin kiitos joustavuudesta!

Terveisin, OVV yrittäjät