OVV Asuntopalveluiden yrittäjätarinoita - OVV Asuntopalvelut

OVV Asuntopalveluiden yrittäjätarinoita

21.11.2020

Olemme koonneet OVV Asuntopalvelun yrittäjien tarinoita vuosien varrelta.

Voit tutustua niihin täällä: https://www.ovv.com/yrittajatarinoita/

 

Oletko kiinnostunut OVV-yrittäjyydestä?

Meiltä saat:

Avaimet käteen: harkittu liikepaikka, koneet, kalusto ja tietojärjestelmä ovat Sinulle valmiina. Jo toiminnassa olevassa pisteessä asiakaskontaktitkin ovat heti käytettävissäsi.

Alkukoulutus: tutustut OVV:n toimintatapaan, palveluprosessiin, lainsäädäntöön, asiakashankintamarkkinointiin, taloushallintaan ja tietojärjestelmään sekä valmistaudut LVV-tutkinnon suorittamiseen. Koulutus tapahtuu henkilökohtaisena kontaktiopastuksena sekä OVV-käsikirjan ja lakiteosten etäopiskeluna.

Neuvonta rahoitukseen, mahdollisiin tukiin, viranomaisilmoituksiin, kirjanpitoon yms. järjestelyihin liittyvissä kysymyksissä.

Käynnistysvaiheessa toteutetaan valmistellut markkinointioperaatiot ja aloitetaan tuettu työssä oppiminen

Pysyvä neuvonta, koulutus ja tuki: yrittäjä osallistuu OVV-yrittäjäpäiville, saa koulutusta uusista tuotteista ja lainsäädännön tai toimintatapojen muutoksista, saa tukea markkinointitoimien ja -materiaalien suunnitteluun ja toteutukseen. Yrittäjä hyötyy ketjun valtakunnallisista mainos- ja yhteistyösopimuksista. Ongelmatilanteissa tukeaan tarjoavat ketjuhallinnon ohella myös muut OVV-yrittäjät.

Lue lisää: https://www.ovv.com/ovv/yrittajaksi/lisatietoja/