Investors House: Vuokra-asumisen suosio kasvaa - OVV Asuntopalvelut

Investors House: Vuokra-asumisen suosio kasvaa

18.11.2022

Investors House Oyj
Lehdistötiedote 18.11.2022 klo 11:30

Investors House: Vuokra-asumisen suosio kasvaa

Investors House -konserniin kuuluva OVV-ketju vuokrasi lokakuussa yhteensä 373 asuntoa, mikä on kaksi prosenttia enemmän kuin edellisvuoden vastaavan ajankohdan 367 asuntoa. Kumulatiivisesti 1–10/2022 OVV-ketjun vuokraamien asuntojen määrä 3997 asuntoa on prosentin verran edellisvuoden 3974 asunnon tasoa korkeampi.

”Omistusasujan lainakorot ja vastikkeet ovat nousussa inflaation ollessa kahdeksan prosentin tasolla. Tilastokeskuksen mukaan vapaarahoitteiset vuokrat nousivat heinä-syyskuussa pääkaupunkiseudulla kuitenkin vain 0,3 % ja muualla Suomessa 1,2 % vuodentakaiseen verrattuna. Vuokra-asunto ei sido pääomaa ja vuokrat ovat nousseet maltillisesti, mikä tuo vuokra-asujalle turvaa ja vakautta. Asuntosijoittajan näkökulmasta maltti on valttia tässä markkinatilanteessa, koska vuokra-asumisen suosio on kasvussa.”, sanoo Kiinteistövarallisuudenhoidosta vastaava johtaja Antti Lahtinen.

Asuntovuokrausta ja Kokonaispalvelua Investors Housen Kiinteistövarallisuudenhoidon yksikössä tekee franchising-yrittäjyyteen perustuva OVV-ketju 12 paikkakunnalla.

Helsinki 18.11.2022

Investors House Oyj

Lisätiedot:
Johtaja Antti Lahtinen, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito, puh 040 538 6931

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

Investors House luo omistaja-arvoa yhdistämällä osaamisensa kiinteistö- ja finanssimarkkinan koko arvoketjussa. Toimintamalli tarjoaa useita kasvu- ja ansaintamahdollisuuksia, minkä lisäksi yhtiö pystyy hyödyntämään tehokkaasti markkinoilla avautuvia mahdollisuuksia ja allokoimaan pääomia parhaaksi katsomallaan tavalla.