OVV -ketju vahvistuu kasvukeskusten asuntovuokrauksessa - OVV Asuntopalvelut

OVV -ketju vahvistuu kasvukeskusten asuntovuokrauksessa

01.07.2020

Investors House Oyj

Lehdistötiedote 1.7.2020 klo 8.00

 

INVESTORS HOUSE: OVV-KETJU VAHVISTUU KASVUKESKUSTEN ASUNTOVUOKRAUKSESSA

 

Investors House -konserniin kuuluva OVV -asuntovuokrausketju vahvistuu pääkaupunkiseudulla ja Turussa.  Turussa aloittavat 1.7.2020 uudet yrittäjät. Pääkaupunkiseudulla on kevään ja kesän aikana sekä aloittanut uusi yrittäjä että avattu lisäksi uusi toimipiste. Vuosittain 4.500 asuntovuokrasopimusta pääasiassa maakuntakeskuksissa tekevä ketju rantautuu nyt kasvukeskuksiin.

”Löysimme mahtavan energiset ja valmiiksi ammattitaitoiset yrittäjät niin Turkuun kuin Helsinkiin. Lisäksi Hyvinkään konkariyrittäjä avasi toimiston Kamppiin. Sarita Tähti-Riihimäki ja Johanna Manner emännöivät Turussa ja konkarit Mikko Kautonen Helsingin toimistoa ja Mika Tilli Helsinki-Kamppia. Heidän kanssaan palvelemme asiakkaitamme aina vaan paremmin”, sanoo Investors Housen kiinteistövarallisuudenhoidon palveluista vastaava Marita Polvi-Lohikoski.

Asuntovuokrausta ja asuntojen hallinnointiin liittyvää Kokonaispalvelua Investors House-konsernissa tekee franchise-yrittäjyyteen perustuva OVV -ketju 12 paikkakunnalla.

 

Helsinki 1.7.2020

Investors House Oyj

 

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Marita Polvi-Lohikoski, Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito Oy, puh 044 231 8648

 

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.investorshouse.fi

 

Investors House on kiinteistöalan aktiivinen sijoitusyhtiö, joka toimii kiinteistöliiketoiminnan koko arvoketjussa aina tontin hankinnasta ja hankekehityksestä omistamisen ja vuokrauksen kautta kiinteistövarallisuuden hoitoon ja kiinteistörahastojen hallinnointiin. Liiketoimintamalli tarjoaa useita arvonluonnin mahdollisuuksia ja vakaata tuottoa. Omistaja-arvon kasvattaminen on yhtiön keskeinen tavoite.